Tutuwuhan 4 ngagentos gas lambung

Seueur jalma sering kakurangan tina gangguan pencernaan sareng milarian ubar pikeun ngaleungitkeun gas beuteung sareng gen séjén. Kusabab éta tiasa janten mangpaat pikeun terang sababaraha tutuwuhan ubar anu ngabantosan pikeun nyegah sareng merangan aranjeunna sacara alami.

Papanggihan dina tulisan ieu 4 pepelakan anu paling efektif pikeun ngagentos gas beuteung. Urang bakal ngabahas kauntungan anu diverifikasi sacara ilmiah adas, chamomile, kayu manis sareng jahé. Milari aranjeunna engké dina tulisan ieu!

Tutuwuhan ngagentos gas lambung

Gas kaleuleuwihan akumulasi di saluran pencernaan kami bisa ngabalukarkeun kembung, belching sareng gangguan beuteung. Anu jadi sababna tiasa seueur sareng variatif, tina henteu kaolangan ka katuangan tinu nepi ka panyebaran baktéri dina peujit leutik.

Salian datangna ka dokter lamun gas-sobat seringurang ogé tiasa ngagunakeun sababaraha obat alami. Kieu waé bisa ngagentos gas beuteung kalayan trik salaku basajan salaku infusi pepelakan ubar. Coba aranjeunna sareng parios pangaruhna kana nyerna anjeun. Kami detil aranjeunna dina sesa tulisan ieu.

Tempo ogé: Digestion Slow: 4 Aloe Vera Remedies

1. Fennel

Mimiti, salah sahiji ubar paling dipikanyaho pikeun ngaleungitkeun gas lambung nyaéta adas. Siki, akar sareng daun mangrupikeun ubar anu di seueur nagara ningkatkeun nyerna sareng ngalawan jarak beuteung saatos tuang.

Fennel ngagaduhan sababaraha sipat carminative. Éta hartosna anjeunna mempermudah pengusiran gas tina saluran pencernaan bisi flatulence. Salaku tambahan, éta ngabantosan nyeri beuteung. Éta ngamungkinkeun évakuasi sareng tiasa ngeureunkeun diare.

Tungtungna, adas nyaéta ubar idéal pikeun ngurangan intensitas kolik dina orok. Hiji studi nunjukkeun ngagunakeun emulsi minyak tina siki na dina orok dina kaayaan 12 minggu. Perawatan ieu tiasa ngabantosan ngirangan peujit peujit sareng ningkatkeun kagiatan peujit leutik.

Ogé baca: Tanda 10 pertambahan baktéri peujit

2. Chamomile pikeun ngagentos gas beuteung

La camomile nyaéta infus anu sok aya dina lomari dapur urang. Tanduran ubar ieu mangrupikeun régil pencernaan anu sering dicandak nalika saraf nyabak kana beuteung. Salian nulungan nganggo gas, éta ogé épéktip ngalawan diare, indigestion, seueul sareng utah, ogé kolik di murangkalih.

Kembang ieu parantos dianggo saprak jaman kuno pikeun ngubaran gangguan gastrointestinal hatur nuhun kana nyerna na, carminative, antispasmodic sareng sipat sedative. Urang tiasa nyandak salaku infusion atanapi nganggo minyak penting na. Dina hal ieu, éta kedah éncér dina minyak sayur (almond, kalapa, zaitun, sareng anu sanés) sareng ngalakukeun urut beuteung.

3. Kayu manis Ceylon

Kayu manis efektif dina ngaleungitkeun gas lambung

Tina sakabeh jinis kayu manis, urang resep ka dieu dina kayu manis Ceylon (Cinnamomum zeylanicum). Ieu memang paling narik tina sudut pandang médis. Ramuan ieu nyaéta anti radang, antioksidan, antimikrobial, antidiabetic atanapi anticarcinogenik.

La kayu manis, hatur nuhun kana kahadéan ieu, mangrupikeun ubar pencernaan anu kuat. Éfék dina nyegah sareng ngaleungitkeun gas, kembung sareng indigestion. Salaku tambahan, éta promosi fungsina anu hadé dina ati jeung bisa nyegah penampilan parasit dina peujit.

Kumaha meakeun éta? Kayu manis boga kauntungan anu hébat pikeun bisa dianggo dina jumlah ageung piring, asin sareng amis. Kami ngarékoméndasikeun nambihan éta stews anjeun pikeun masihan aranjeunna langkung rasa. Henteu kéngingkeun sentuhan kayu manis di sadayana tuangeun.

4. jahé

Tungtungna, urang bakal ngahasakan rempah-rempah asal oriental tapi ayeuna pisan populer di dunya. éta jahé, dipikanyaho ku rasa sengit, pungent sareng nyegerkeun, mangrupikeun gastronomy klasik tapi ogé ubar pikeun sababaraha jinis panyakit.

Dina tingkat pencernaan, rimpang jahé tiasa ngabantosan gas beuteung. Éta ogé épéktip pikeun ngubaran diare sareng nyegah borok lambung. Urang tiasa nyandak seger atanapi garing, di infusion atanapi jus atanapi janten suplemén.

Anjeun ayeuna terang kana sipat pepelakan 4 ieu anu bakal ngabantosan nyegah sareng ngaleungitkeun kembung. Pastikeun anjeun salawasna milari aranjeunna pikeun ngabantosan nyerna sareng ningkatkeun kualitas hirup anjeun.

pos teh Tutuwuhan 4 ngagentos gas lambung mucunghul munggaran dina Ningkatkeun kaséhatan anjeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/4-plantes-pour-soulager-les-gaz-stomacaux/