David Luiz

LIVERPOOL, Inggris - Éta sapertos David Luiz parantos karaos isin ku anu teu séhat kamustakan kana naon anu parantos dilakukeun ku anjeunna parantos karasa kana salah sahiji kakuatan anu wajib pikeun ngaku kasalahan-Na. 19659002] Satengah kadua dua menit panjang dina usum panas anu panas, Anfield sareng Arsenal, sanaos 1-0 di handapeun skor, ampir dilaksanakeun. Éta nalika Mohamed Salah diusahakeun ngonci jalur anu gairah ku Roberto Firmino sareng Luiz ditarik naluri dina kaos Liverpool Nomer 11. Brasil ngagaduhan fist anu kuat ti jersi lawanna yén lawon beureum lega tiasa sigana katingali tina barisan tukang Stadion Utama Stadion na. Pajabat video di Stockley Park moal kedah nga-validasi kaputusan pinalti anu langkung terang sepanjang musim.

- odds Arsenal: Pepe janji, tapi Luiz 3 / 10

- Reddy: Salah ningalikeun kelas Liverpool dina jalan ka senjata

Momen anu paling nguntungkeun Luiz sumping sateuacan wasit Anthony Taylor kagungan waktosna suling. Kami biasa ningali pembela diréspon ku ngalakukeun hiji ngintip ku nyasabarkeun ramo atanapi sigana nyorong lawanna pikeun nangtung, tapi Luiz ngan ukur ngangkat leungeun katuhu dina hawa, palem kabuka, sapertos upami anjeunna sadar kana naon anu geus dilakukeun. ieu janten ngajerit yén éta henteu aya gunana pikeun modél disebutkeun.

"Leres, anjeunna cop anu adil," anjeunna sigana nyarios. "Kuring David Luiz sareng éta anu kuring cenderung ngalakukeun, abdi sieun."

Suling Taylor disada sareng Salah sésana, nempatkeun balna dina tempat sareng tilepan sacara ahli dina kénca. pasang dobel pikeun muka penduana. Saolah-olah game atosan - sareng 10 menit salajengna, éta deui Luiz.

Lacak bek tengah Arsenal di gigirna bari anjeunna angkat ka katuhu pikeun ngumpulkeun Fabinho Saatos mogok telenges, Salah nyandak sentel pikeun ngendalikeun balna, teras dikirim Luiz kana hektar jukut héjo dina anjeunna. Bek tengah nganggo buuk bulukan ngangkat dua dampar leungeun pikeun nunjukkeun yén anjeunna henteu ngalakukeun kalepatan. Nacho Monreal gagal nyekel Salah sareng urang Mesir bergegas ka daérah sateuacan bersinar cemerlang di juru kénca handap.

Luiz teu tiasa janten tanggung jawab buruan kahiji Liverpool di menit 41e. katingal Joel Matip outmuscle Sokratis Papastathopoulos kana sirah Trent Alexander-Arnold saatos juru Bernd Leno . Tapi cameo-na dina satengah kadua nunjukkeun yén sanaos sadaya kapribadian anu dibawa ka kamar locker sareng pupusnana bakal ngabantosan Arsenal pikeun maén di hareupeun oposisi oposisi, résiko kasalahan anu musibah henteu kantos jauh. Nyoplokkeun ti Chelsea dina tanggal wates pamindahan tandang sigana sapertos urusan anu cerdas sareng oportunis, tapi deui, aya alesan pikeun nyababkeun ukur 8 juta pon.

Sateuacan gawang kahiji Liverpool, Unai Emery, manajer Arsenal, bakal nunjukkeun kana kepuasan kumaha taktikna parantos ngagagalkeun tim Jurgen Klopp. Ngadeg dina formasi kompak 4-3-1-2 anu Klopp engké diaku kaget anjeunna. jeung Pierre-Emerick Aubameyang sareng pamula lengkep Nicolas Pepe Parantos dirobih deui di payuneun dua musim semi, sémah bertahan dina blok anu rendah, di tengah sawah sareng narékahan pikeun ngabebaskeun pamaén gancang aranjeunna teraskeun. Catetan Arsenal di Liverpool parantos pikasieuneun taun-taun ayeuna, tapi sakali, aranjeunna nyingkahan kabeungharan saatos satengah waktos.

Pepe bahkan ngatur hasil serangan langka ti dribbling Virgil van Dijk anjeunna nembak tujuanana dina menit katujuh dina garis tengah ngajadikeun anjeunna pamaén kahiji anu kénca ditinggalkeun Belanda dina impian Premier League saprak Mikel Merino ti Newcastle United dina Maret 2018.

Winger Ivorian, catetan arsenal 72 juta dolar Yayasan Arsenal, ngintip kado na salaku pengganti dina 2-1 meunangeun Burnley akhir minggu kamari. Anjeunna di dieu di Anfield, pamuter anu paling bahaya dina pamiarsa. Saatos ngancam dua kali di luar tempat pinalti, anjeunna nyiptakeun - tapi teras disangsih - kasempetan anu cemerlang dina satengah munggaran, ngaungkeun anu miskick ti Yordania Henderson sareng nembus Andrew Robertson sateuacan anjeunna henteu muka awakna cekap. nempatkeun usaha na di suku katuhu payun Adrian . Teu lila méméh satengah waktu Robertson nyieun arah anu salah.

Dani Ceballos, rookie anyar katilu Arsenal, ditembak sabalikna lawanna maén ngalawan Burnley, ampir masihan tujuan. Sadio mane kalayan nembus bahaya anu ngaliwat kotak nyalira, sateuacan masihan jalan Lucas Torreira ngan saatos jam maén. Éta hiji hal bajoang di lapangan tengah ngalawan Sean Dyche's Burnley; Éta hal anu sanés pikeun ngalakukeun juara Éropa dina turf sorangan. Ceballos jauh tina lapang, éta waé pikeun Joe Willock pikeun maén game di Liverpool di tengah lapangan, lulusan ieu ti akademi 20 taun anu ngiringan kalayan némpél anu pasti sareng lagu anu ditangtukeun.

Emery ngabédakeun Willock, Pepe sareng Matteo Guendouzi salaku tilu pamaén anu, numutkeun anjeunna, parantos "nyandak léngkah maju"

"Ceballos ngagaduhan langkung gangguan ti minggu kamari," ngaku manager, tapi éta langkung pangalaman pikeun anjeunna. "19659002] Kalayan Alexandre Lacazette Dina bangku panongton, pendukung lokal tina Anfield Road Stand nangtung kedah ngantosan perkenalan na di menit 81e sateuacan nyalabarkeun payuneun Perancis, Pepe sareng Aubameyang. Tujuanana ngeunaan consolidator Arsenal dugi ngan opat menit ti harita, sedengkeun Aubeameyang masihan bal ka Torreira, anu mencetak usaha kadua saatos Henderson nyegah usaha kahijina.

Nalika Arsenal tiasa gumbira dina pagelaran kerasna dina période mimiti sareng kameratanna telat, anu Emery dibere salaku bukti "karakter", éta ogé nginget yén tim maén bal henteu langkung saé pamuterna anu pang lemahna. Sareng nalika pamuter anu langkung lemah nyaéta David Luiz anu nyéépkeun sasarengan ieu, bahkan rencana anu paling berhati-hati tiasa ditinggalkeun dina tatters.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/english-premier-league/story/3926829/david-luizs-shocker-proves-its-the-same-old-calamitous-arsenal