Ieu mangrupikeun tanda zodiak yén jalma paling gemar di bumi para ahli nujum - SANTE PLUS MAG

Zodiak diwakilan ku 12 tanda anu béda, anu masing-masing gaduh posisi spatio-temporal spesifik. Sababaraha tanda ieu langkung atanapi kirang ngahargaan ku batur. Hiji tanda khusus anu dibenci ku sadayana, kéngingkeun anu mana sareng alesan anu nyababkeun batur ngajauh ti dinya.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE