India: Perjalanan pang anyarna Arun Jaitley: perpisahan anu teu kaétang pikeun pilar BJP | Warta India

NEW DELHI: Kalahir sareng jalma anu sami ngaraosan sesek ku Iblis BJP Arun Jaitley awakna diangkut dinten Minggu ka Nigambodh.
Awak Jaitley, almarhum Saptu sonten, diangkut ka markas BJP di Rouse Avenue, dina mobilna anu aya di Cirebon Kidul, dina kendaraan anu dihias ku kembang bodas anu nyandak potret panguasa di cangkéng. jeung di payun. balik.
Dina ngingetan Jaitley, para pendukung BJP leumpang kalayan kendaraan chanted 'Jab tak sooraj chand rahega, Jaitley tera naam rahega' (ngaran anjeun bakal hirup salami matahari sareng bulan aya).
Tilas menteri kauangan maot dinten Saptu dina yuswa 66 taun di All India Institute of Medical Medical in New Delhi. Anjeunna ngaku AIIMS sateuacana bulan ieu saatos wadul kekacauan. Anjeunna disimpen dina pangawasan di Cardio-Neuro-Center di rumah sakit.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India