Nu 10h RTL 25 Agustus 2019 - VIDEO



Milarian koran RTL sareng redaktur RTL tina 25 Agustus 2019 dina RTL.fr.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=AZKYPFBSrHE