Korban Rashford tina panyiksa ras, Ole

MANCHESTER, Inggris - Ole Gunnar Solskjaer nyarios anjeunna "leungit pikeun kecap" saatos pamuter Manchester United anu kadua mangrupikeun korban panyalahgunaan ras dina média sosial.

raka Rashford nampi sababaraha rasialis tweet rasis saatos leungit pinalti dina tim 2-1 eleh tim di Crystal Palace di Old Trafford on Sabtu, ngan lima dinten saatos kajadian anu sami anu nyababkeun . Paul Pogba .

- ESPN Implengan: ngadaptar ayeuna!
- Man United ngahukum kekerasan rasis ngalawan Pogba

"Éta hal anu sami anu kami ngobrolkeun sabtu minggu sabtu; anjeun kedah ngeureunkeun, "saur Solskjaer dina konperénsi pers. "Kuring ngan ukur éléh kanggo kecap. Aranjeunna teraskeun nyumput tukangeun ID palsu sareng éta gélo pikeun nyarioskeun éta dina 2019. "

Rashford lasut gawang dina satengah kadua saatosna Yordania Ayew ngoleksi. Menit 32, nyetak tujuan pertama Istana di Old Trafford di 15 taun.

Daniel James ditungtungan sareng menyamaan dua menit ti tungtung, ngan pikeun Patrick van Aanholt pikeun nyetak juara gawang menit katilu menit saatos ngantosan David De Gea di tatangga

"Kuring anggap urang henteu ngagaduhan kaayaanana cekap sareng nembus," saur Solskjaer. "[Tujuan kahiji] nyaéta tajongan panjang, gawang anu gampang, sareng tujuan terakhir, David henteu nyabak bal [sadayana pertandingan] sareng aranjeunna nyetak deui. Kadang-kadang éta bakal janten pasualan - tim anu badé sumping di dieu sareng ngabela ngalawan kami. "

Solskjaer ogé kecewa ku wasit kaputusan Paul Tierney pikeun ngahukum Gary Cahill ngan aya hiji kartu konéng dina waktosna saatos mundur Aom bela diri iraha urang Perancis

Urang Norwegia ogé ngaraos timnya parantos kéngingkeun pinalti nalika Martial katémbong janten korban kabur. Martin Kelly di beungeut - kaputusan anu henteu dibatalkeun ku

"Kuring pikir kami henteu kuningan kalayan pinalti anu jelas sareng jelas Martial," saur Solskjaer. "Ieu ditembak anu dipaku sareng nalika wasit ningali pertandingan, anjeunna sadar yén henteu patuh. Ieu makéna gawang, éta henteu diulas upami henteu gaduh tonggong di tengah. "[19659008] Serikat kaleungitan Luke Shaw dina satengah munggaran, tapi Solskjaer ngaharepkeun henteu janten masalah sateuacan pindah Sabtu salajengna di Southampton, tilas klub Shaw.

"Urang bakal ngalakukeun saringan énjing, tapi anjeunna parantos kéngingkeun hal-hal na," saur Solskjaer. "Hayu urang moal janten goréng pisan sareng mudahan anjeunna bakal uih deui ka Southampton."

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/marcus-rashford/story/3927652/rashford-racially-abusedole-lost-for-words