Obrolan Transfer LIVE: Rencana PSG ngagancangkeun transfer ti Zaha ka 100 M £

Jandéla pamindahan Liga Utama ditutup, tapi sésa Éropa tetep kabuka pikeun bisnis. Tambih Deui, moal kasep ngantosan Januari! Pencét di dieu pikeun nempo pangéngéngan anu énggal tur nyimpen abreast tina gosip panganyarna handap.

KANGKAT Top: PSG alarmed ngalawan Zaha pikeun ngagentos Neymar

Paris Saint-Germain teras-terasan pikeun ngaluncurkeun pencalonan kagét pikeun winger Crystal Palace Wilfried Zaha pésta Perancis ngaidentifikasi yén pamuda 26 taun janten poténsi pengganti bintang Brasil anu henteu stabil Neymar selon le kaca .

Nalika jandéla pangiriman Eropa nutup dina ngan ukur dalapan dinten, parantos Parisian badé ngintunkeun tim utusan ka London pikeun ngabahas persetujuan sareng Istana, kalayan bungkusan 100 juta Eagles.

Sanaos aranjeunna ngakuan yén Neymar ampir teu tiasa digentos, anggotana Thomas Tuchel percaya yén Zaha mangrupikeun calon idéal anu masihan gaya sareng flair anu bakal leungit upami Neymar ninggalkeun ibu kota Perancis, sareng raksasa Spanyol Barcelona sareng Real Madrid. pikeun taun 27 ld.

Salian pindah ka Zaha, juara Liga 1 tetep kabetot dina ngalanggar Juventus Paulo Dybala .

BLOG hirup

09.00 BST: Keylor Navas kedah ngantunkeun Real Madrid usum panas ieu sareng klub peryogi ngagantian. Aranjeunna parantos nyambung ka Samaun Chelsea Willy Caballero sareng ayeuna ka kiper Walanda 36 Walanda Maarten Stekelenburg mangrupikeun udagan, saurna Football Insider.

ulin

1: 55

] Craig Burley sareng Steve Nicol ngajelaskeun naha tim sapertos Crystal Palace bakal terus nunjukkeun henteu sieun ngalawan Manchester United dina musim ieu.

Kertas Talk (James Capps)

Lalaki Serikat ngalir pikeun Maddison

Manchester United ngarobak serangan lain dina Leicester City saatos Signing Harry Maguire kalayan Iblis Beureum anu bakal kataji James Maddison selon le kaca .

Laporan nyatakeun yén Serikat bakal ngalakukeun panalungtikan awal pikeun gelandang tengah 22 dina bulan Januari, sanaos teu mungkin yén Leicester bakal ngamimitian hungkul serius sateuacan usum panas, sareng harga anu sami sareng Maguire.

ngawakilan kauntungan gedé kanggo Maddison, anu parantos ditandatanganan sareng Brendan Rodgers ngan taun ka tukang kalayan kontrak kontrak sakaligus £ 20 juta sareng Norwich City.

Nilai Maddison diperkirakeun bakal ningkatkeun deui dina minggu-minggu anu bakal datang, kalayan Gareth Southgate tampil janten pamuter dina tim Inggris salajengna pikeun Euro 2020 playoff ngalawan Bulgaria sareng Kosovo.

Napoli kedah ngéléhkeun pesaing pikeun kéngingkeun Llorente

Napoli pikeun ngasorkeun saingan Serie A, Fiorentina sareng raksasa Liga Premier agén Manchester United Fernando Llorente laporan Football .

Spaniard parantos sayogi mindahkeun gratis saprak kadaluarsa kontrak na di Tottenham Hotspur di ahir usum kamari sareng sababaraha dinten. ningal caket pisan hubunganana sareng pamindahan ka Old Trafford.

Nanging, éta ayeuna disangka yén Llorente badé ngalih ka Napoli ti Carlo Ancelotti - anu parantos réngsé menandatanganan winger PSV Hirving Lozano [1965900] 5] Jumaah.

Llorente, 34 taun lami, ngagaduhan pangalaman Series A berkat dua taun sukses dina Juventus, dimana anjeunna parantos meunang dua gelar liga sareng parantos nyetak 23 kali dina pilihan nasional 66.

19659003] - raksasa Turki Galatasaray parantos ngadamel usaha ahir pikeun daptar pariah Arsenal ku Mohamed Elneny . Pimpinan Gunners, Unai Emery, nyarios ka internasional internasional yén anjeunna bébas angkat, tapi hungkul na kaca parantos janten sténol sareng kabetot dugi ka tungtutan gaji budak ngora 27 taun.

- Liga One duo Ipswich Town sareng Sunderland pikeun muka tandatangan striker Aberdeen Scott Wright . Numutkeun ka panonpoe Ipswich parantos nampik tawaran mésér pamuter 22 taun ka tukang. Sumbangan bakal milarian biaya kira-kira £ 500 000. [19659045].

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog-transfer-talk/story/3928034/transfer-talk-psg-plan-shock-move-for-zaha