WAGS gairah. PSG-Toulouse: manggihan pamaén awéwé boh tim di gambar

Saatos éléh minggu kamari ngalawan Rennes (1-2), éta Paris Saint-Germain kedah nyandak sirah kaluar tina cai. Klub ibukota nampi Toulouse Persib, Minggu 25 Agustus jam 21, di Parc des Princes, janten bagian katilu dinten kajawaraan Perancis League 1. Dina kasempetan ieu, Closer ngajak anjeun mendakan atanapi mendakan deui awéwé anu babagi kahirupan pamaén duanana tim.

Di sisi Paris, opat pamaén anyar parantos ngagabung sareng staf klub di ibukota salami usum panas ieu. Diantarana, tilu aya hubungan. Ieu mangrupikeun bek Abdou Diallo sareng midfielders Idrissa Gueye et Ander Herrera. Anjog ti Dortmund, bek, kaptén tim Perancis Hope, nikah ka awéwé anu anjeunna tepang nalika anjeunna lima belas di Monaco. Pikeun bagian na, gelandang Senegal sumping di ibukota nganggo pamajikanana, Pauline, sareng anjeunna gaduh anak dua. Akhirna, pemain tengah Spanyol ngabagi kahirupan Isabel anu geulis pisan.

Ogé papanggihan dina pintonan slaid ieu para sahabat pamaén Paris sanés sareng sababaraha pamaén Toulouse sapertos Corentin Jean, Nicolas Isimat-Marin, Quentin Boisgard atawa Harun Leya Iseka.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/passion-wags-psg-toulouse-decouvrez-les-femmes-des-joueurs-des-deux-equipes-en-p-1015201