Mayenne: pasangan nyabak dump anu aya dina handapeun kebon imah énggal - VIDEO



Dina ngalaksanakeun kerja bumi, pamilik merek anyar murag dina urut dump. Aranjeunna ngamimitian prosedur sareng pengacara maranéhna pikeun katembong atanapi mayar deui kanggo dijual.

https://www.rtl.fr/emission/rtl-week-end/rtl-week-end-du-25-aout-2019-7798224674

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=6Kk25dyHKB8