Meghan Markle, Kate sareng Fergie mangrupakeun "teu leres karajaan" - klaim kejutan

Salaki anu dipikacinta Ratu Victoria, Pangeran Albert, panginten bakal ambek kalayan seueur anggota kulawarga karajaan panulis karajaan AN Wilson ngaku. Panulis nunjukkeunkeun kumaha Ratu Victoria sareng Pangeran Albert dumasar hubunganna dina "kahadéan domestik sareng benua séksual", negeskeun yén royal kedah janten modél kabiasaan sareng moralitas pikeun ngajaga statusna.

Pangeran Albert ogé percaya yén anggota kulawarga karajaan kedah milih pasangan na ngan diantara anggota royalti Éropa, pikeun mastikeun yén tambahan anyar kulawarga bakal terang "naon mahluk Royal ".

Nanging, tradisi ieu dipecat ku King George V, anu ngantunkeun putrana, King George VI anu bakal datang, nikah ka Elizabeth Bowes-Lyon, ibu ratu anu bakal datang.

Sanaos anjeunna wanoja anu mulya, Ratu Elizabeth sanes ratu, saur Wilson, rinci anu anjeunna percaya. Nomer ngembang tina royal henteu seueur lebet kana kulawarga karajaan

Mr. Wilson nyerat dina koran The Times: "The" ibu ratu "panginten kasohor di sababaraha tempat, tapi nyatakeun janten karajaan, panto dibuka pikeun anu resep Duchess Fergiana, Meghan Markle sareng duchess Kate .

Meghan Markle sanes "bener karajaan," saur panulis karajaan (Gambar: Getty)

meghan markle kate middleton sarah ferguson pangeran kulawarga karajaan raja albert

Pangéran Albert nikah ka Ratu Victoria di 1840 (Gambar: Getty)

"Kusabab aranjeunna nyalira sorangan nami anu diciptakeun" Mountbatten-Windsor ", aranjeunna nyatakeun yén aranjeunna ngagaduhan nami kulawarga, sapertos anu lumrah.

"Aranjeunna henteu bener karajaan, sanes raos Albertian.

"Henteu dina raos kasta khusus, ditangtayungan pikeun peran anu khusus, dimana saurang ngaharepkeun langkung seueur ti aranjeunna tibatan panginten kulawarga anu tiasa masihan. "

Ngan Meghan moal "indit kasang tukang" - Ahli ngucapkeun yén pasangan karajaan "bingung"

meghan markle kate middleton sarah ferguson kulawarga kulawarga ro yal news pangeran albert

Sarah Ferguson sareng Pangeran Andrew megat dina taun 1990 (Gambar: Getty)

Kulawarga Royal nampi nami Mountbatten-Windsor dina taun 1960, saatos Pangeran Pilipus nganyatakeun kapayunna anu leres pikeun nami kulawarga anak na.

Ngaran kulawarga Mountbatten asalna tina Adipati Edinburgh di sisi, anu teras angkat ti Lord Louis Mountbatten, Paman Adipati anu maénkeun peran penting dina naturalization.

Windsor mangrupikeun nami kulawarga karajaan anu dipakai ku Ratu ti saprak 1917, saatos Raja George V namina namina imahna nalika Perang Dunya Kadua pikeun ngahapus mantenna nami Jerman, Saxe-Coburg sareng Gotha.

Ulah sono

meghan markle kate middleton sarah ferguson kulawarga warta kulawarga karajaan pangeran albert

Kate, Duchess of Cambridge, panginten tiasa janten Putri Wales salajengna (Gambar: Getty)

meghan markle kate middleton sarah ferguson kulawarga karajaan anyar pangeran albert (Gambar: Getty)

Diantara anu gaduh nami pamungkas ieu nyaéta Archie Harrison Mountbatten-Windsor, putra Pangeran Harry,

Perkawinan antara Megh an sareng Harry parantos diageungkeun ku para ahli karajaan anu sanés pikeun modérnisasi kulawarga karajaan.

Nanging, Mr. Wilson, panulis Pangeran Albert: The Man Who nyimpen the Monarchy, percaya yén kawinan ieu bakal ukur salah sahiji anu seueur anu ditakut. dina ku Pangeran Albert.

meghan markle kate middleton sarah ferguson kulawarga warta kulawarga karajaan pangeran albert

Tangkal kulawarga kulawarga karajaan (Gambar: kabisat)

Anjeunna neraskeun: "Ratu Victoria ngarujuk ka Pangeran Albert, bahkan sateuacan pupus, dina nami 'malaikat' sareng malaikat ku sababaraha cara. .

"Dina sarat bakat sareng kamampuan na, dina kumawula pikeun tugas, boh sacara pribadi sareng umum, anjeunna sigana mah hal anu langkung luhureun sipat manusa biasa.

"Leres, salah sahiji alesanna nyaéta anjeunna

meghan markle kate middleton sarah ferguson kulawarga karajaan anyar pangeran karajaan albert

Indung ratu sanés mangrupikeun anggota kulawarga karajaan Éropa (Gambar: GETTY) [19659038] $ (fungsi () {ExpressApp.TopArticles.Init ('https://cdn.images.express.co.uk/api/articles/recommended/ga12h_106.json?r=2') })

{% = o.title%}

Tapi anjeunna dibantuan ku kanyataan yén sadayana dina waktos éta terang naon royalti.

"Kolam gen gen Éropa, anu anjeunna sareng Victoria turun sareng dimana aranjeunna nikah ka barudakna.

"Upami kalangkangna balik ka Istana Windsor dimana anjeunna ngambekan nafasna anu terakhir kana 1861, abdi heran upami anjeunna bakal nganggap pangeusi ayeuna janten karajaan, dina pandangan na, pisan. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express