Deukapkeun: Tujuan penerbangan kontroversial antara Meghan Markle sareng Pangeran Harry

Meghan, Duchess of Sussex kagungan 38 Agustus 4 (Gambar: Getty)

Vila Sa Calma aya di perumahan Alegre. Panganten éta dihijikeun ku putrana, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. . Panganten éta dikritik sanggeus wahyu tina opat penerbangan swasta dina sabelas dinten, kalebet hiji konperénsi ngeunaan perubahan iklim. Ladenan anu disayogikeun di La Calma, dumasar kana situs wéb ieu, kalebet manajer imah, kang Oki sareng palayan mulya, Range Rover kalayan supir, babysitters, pembantu rumah sareng pangawas wengi.

Perjangjian ieu kalebet kamungkinan nambihan nyéwa parahu, butler, kosmetik, bartenders, babysitters, tukang urut, pelatih pribadi sareng instruktur yoga.

The Mail dina Minggu ngalaporkeun éta Harry et Meghan mésér dina sumber nyalira sareng lokal. Penjaga Spanyol dibéréskeun bareng patugas Royal Protection.

Sipat ieu ngagaduhan tujuh kamar tidur, kolam renang henteu aya 50 m, gim, gim, jacuzzi, kantor sareng kebon kebon.

Para ahli ngingetkeun yén tangkal 1 400 bakal diperyogikeun unggal dasawarsa dina pidato dina bulan Juli kanggo ngimbangan karusakan anu disababkeun ku penerbangan swasta pangantenan salami dua taun, sanaos peringatan Harry ngalawan épék parobahan iklim.

MACA DEUI: Pangéran Harr Hubungan antara William sareng William parantos "mudun"

Ibiza

Pamandangan umum hotel Pike di Ibiza (Gambar: Getty)

Saatos bapa mertua urang dikritik, Pangeran William, Adipati Cambridge, sareng Kate, Duchess of Cambridge, sering ngungsi di antara Norbe sareng Aberdeen sareng tilu barudakna. Ratu di Balmoral.

Samentara Kate sareng William mimitina dipuji pikeun pindahna sareng dampak poténsialna di lingkungan lingkungan, para insider ngusulkeun ka Flybe yén anjeunna parantos ngalayangkeun penerbangan kosong anu langkung ti jarak 100 mil pikeun mastikeun yén tandana katingali dina penerbangan na. aranjeunna nyandak tibatan Loganir, anu biasana ngatur hiberna atas nama maranéhna.

Numutkeun kana sababaraha sumber, pamindahan éta bakal nyababkeun édisi tambahan tina karbonna 4,5, tapi Cambridges henteu sadar ngeunaan parobahan rencana. 19659005] Salah sahiji sumber nyarios: "Hal ieu luar biasa sareng ngajadikeun usaha anu kapuji pikeun kulawarga anu ngarambat langkung ekonomis sareng lingkungan. "

tangkal kulawarga karajaan

Tangkal Kulawarga Windsor (Gambar: kabisat)

Juru bicara kanggo Flybe nyarios: "Flybe nolak panyebaran dina kaputusan milih pesawat dina rute ieu dioperasikeun pinuh ku Wétan. Airways (pasangan francais Flybe). "

Loganair nambihan: "Kami ngoperasikeun jasa dina rute Norwich-Aberdeen atas nama Eastern Airways for Flybe - nyaéta kalayan pesawat Loganair sareng awak - tapi kapal angkatna pesawat tiasa ngarobih maskapai . "

Bapana dua pangéran, Charles, Pangeran Wales, parantos lami ngajukeun kabijakan iklim anu langkung sustainable.

Ngomong ka Good Morning Britain ngeunaan Charles salebeteun kunjungan nagara na, Donald Trump saur, "Urang badé gaduh diskusi ngeunaan 15 menit. Sareng satengahna satengah jam. Sareng anjeunna sering ngobrol. Anjeunna bener-bener prihatin ngeunaan parobahan iklim, sareng panginten éta saé. "

Juru bicara Fernando Corominas, ngonfirmasi anjeunna salaku pamilik, tapi saur anjeunna teu tiasa masihan inpormasi tambahan ngeunaan Sussex.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express