Jura: saurang sapi sapi ditabrak ku TGV - VIDEO



Sapi pasti diraos di jukut di 8 km ti tempat anu tragedi. Panaliti masih aya jalan pikeun ngartos sabab-naon kacilakaan ieu.

https://www.rtl.fr/actu/justice-faits-divers/jura-22-vaches-meurent-percutees-par-un-tgv-7798224547

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=0nFsVwITpC8