Di luar kontrol: urang dicobian misi anyar Koezio

Koezio ngaluncurkeun atraksi énggal na "Out of Control" di tamanna anu ayana di beulah kiduleun Paris, kasempetan anu datang nyobian pertandingan ngewa ieu anu lumangsung dina 3000m² ngalangkungan 15 bagian anu béda dimana bakal ngalatih suksés dina tungtung sadayana tangtangan ...

"Dr. Ego, karakter Machiavellian anu misterius, parantos ngawasa Pusat Pelatihan Agen Khusus Koezio. Peserta gaduh 90 menit di hareupeunana pikeun ngéléhkeun sagala sarap, ngabéréskeun sagala teka-teki sareng milarian Dr Ego pikeun ngeureunkeun anjeunna tina sadar desain poék na. "

Ieu perkenalan sakedik anu urang ngamimitian misi di Koezio (anu kami mendakan dina 2013!). Kalayan babaturan 4 anu sanés (Kaluar kendali aya di tim 2 5 pamaén), urang dirobih dina pertandingan sareng éta dimimitian ti ruangan locker dimana urang kudu ngalengkepan pas mungkin teu tiasa runtah waktos ... 90 menit. éta pondok sareng acan urang karaos siga kami parantos ngémutan jam-jam ...

Salaku pidéo pidéo, waktos ieu urang bakal dilengkepan tablet anu bakal nuturkeun urang sapanjang petualangan. Éta bakal nyeken simbol, ngabéréskeun teka-teki ku ngalebetkeun inpormasi dina tablet tanpa ngobrol ngeunaan kamar anu béda dimana urang bakal pendak! Sakumaha biasa sareng Koezio, kecap konci nyaéta "tim", teu mungkin pikeun misahkeun sareng urang kedah nyarios sareng ngatur pikeun ngahontal sababaraha tantangan jéntré dina waktos anu diperyogikeun pikeun unggal acara. Antawisna sareng video aya anu masihan kami inpormasi ngeunaan kamajuan sajarah (urang ogé tiasa niup sabab éta fisik sareng mental!) Sareng janten urang teuleuman tanpa kieu janten kasuksesan sederhana tina puzzles. Pikeun gaduh sababaraha cocooan kaulinan, éta ku jauh paling fisik sareng hiji anu nyepengan kuring. Dina ngewa klasik, gampang macét, tingali pundung sareng kedah nganggo GM pikeun muka, didieu game tiasa diaksés ku seueur sanés gampang.

Urang resep kana fase anu béda anu dimimitian ku pamikiran murni sareng atos dina waktos anu langkung fisik: pencét tombol gancang-gancang, nyambungkeun titik-titik babarengan, teu kedah ngarampa lantai dina kamar, dinu poék dibantuan ku saurang kanca anu ditarikna. Pondokna, tim kami leres-leres hoyong menang jadi kami ngagaduhan hak pikeun rusuh adrénaline hébat sareng setrés salami menit 90 ieu, kami rada lapar sabab kami teu luput ti kamar terakhir ... Nanging, di payuneun skor akhir urang, kami pinuh ku sugema! Upami anjeun kantos hoyong nyobian tangtangan ieu, ieu skor pikeun kami ngéléhkeun:

Kaluar tina kontrol tiasa diaksés ka sadaya petualang ukur sahenteuna 1m30, misi biaya 20 euro kirang ti 17 taun sareng 27 kanggo déwasa. Kami hanjakal pisan upami tebih ti Paris kanggo balik deui langkung sering ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/hors-controle-on-a-essaye-la-nouvelle-mission-de-koezio-326221