Sebutna. Nalika Sabrina Ouazani dina modeu "hottie" tos janten kepala Franck Gastambide

Sabrina Ouazani péngkolan sirahna anu nya resep kalayan gampang. Aktris taun 30 parantos ngeposkeun dina Instagram Senén 26 Agustus ditembak anu saé pikeun dirina saprak liburan di Santa Monica di Amérika Serikat, yén anjeunna ngasihkeun cinta. Ningali dirina di pantai sareng terus terang, tampilan anu teu saru ti hiji baju haneut hideung Balenciaga, tiung dina sirah, euweuh deui anu sanés. "Ngantosan Enjing", Anjeunna ngan saukur nyerat dina koméntar.

Poto na parantos nyababkeun pangaruhna kana Franck Gastambide. Aktor taun 40 nyerat koméntar anu pinuh ku cinta sareng humor, kalayan aya rujukan pikeun asal-usul Afrika Kalér nya sayang sareng lembut "Algerianos Latinas hottie", Tiasa urang baca. Panganten pasangan nyepak jaring, anu seueur pikeun némbalan sakedik pelawak: "Lalaki anu bogoh. Anjeun lucu pisan! Muga carita anjeun pinuh ku petualangan anu indah, kadeudeuh, rumititas ... Anjeun sigana dilakukeun pikeun silih dugi ka waktuna! ","The mariaaaaaaaaageeeeee"," Sok langkung Franck, Algerianos !! "

Sabrina Ouazani sareng Franck Gastambide nyaéta dua palaku palaku, aranjeunna ogé gawé bareng babarengan dina 2016 pikeun pilem Pattaya, anu anjeunna sadar. Anjeunna ogé mendakan anjeunna dina pilem animasi Sahara, dimana dua palaku dobel Pitt sareng Alexandra. Tungtungna dina 2018, maranéhna maénkeun duaan taksi 5. Usaha anu digulung.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photo-quand-sabrina-ouazani-en-mode-bombasse-fait-tourner-la-tete-de-franck-gast-1016632