KFC Cicih Daging Ayam Goreng dijual di kirang ti jam 5 - BGR

Nalika paménta daging herbal nembak, Cicih Daging parantos nguji pengganti hayam herbal na dinten ayeuna di restoran KFC tunggal di Atlanta. Keputusan na? Paménta hayam herbal ageung, kalayan situs KFC anu ngajual lengkep kirang tina lima jam.

Numutkeun hiji perwakilan perusahaan, jalur toko KFC mimiti ngabentuk di 8 isuk-isuk sareng henteu ngantosan dugi saham saéna. KFC ngajelaskeun dina paménta pikeun penggantian hayam yén jumlah konsumen anu dipiceun ku Beyond Hayam dinten ieu sami sareng jumlah hayam puji anu dijual di sadayana saminggu.

Pikeun milari mana KFC sareng Cicih Daging ti dieu, juru bicara perusahaan nyarioskeun KFC bakal tuntas sareng pariksa percobaan ayeuna, ogé tanggepan para nasabah, sareng mutuskeun tungtungna upami éta hoyong neruskeun siklus tés anu langkung ageung atanapi kamungkinan hasil nasional

"KFC Cicih Goréng Goreng anu saé pisan ku para nasabah kami bakal nyangka yén éta didamel tina pepelakan," saur pimpinan sareng ketua desain KFC dina siaran pers. "Jigana urang sadaya kantos nguping éta" éta raos sapertos hayam. " Nya, palanggan urang bade kaget sareng ucapkeun: raos sapertos hayam goreng di Kentucky! "

Éta tanpa nyarios yén urang bakal ningali langkung seueur ranté katuangan gancang ngalebetkeun perjanjian sareng supplier alternatip daging. Nepi ka ayeuna, kontrak paling badag antara Burger King sareng Mustahil Foods pikeun ngaluncurkeun mustahil Whopper sababaraha minggu ka tukang.

sumber gambar: Isopix / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR