Shah Rukh Khan sareng séri getih NetFlix salajengna sareng Asif Ghafoor, réspon pangsaéna dina SRK - VIDEO



Barf Of Getih nyaéta séri NetFlix anu mangrupikeun bagian tina produksi shah rukh khan Red Chillies. Produser séri ieu nyaéta Bollywood Famous and King of Bollywood, Shah Rukh Khan sareng garwa na, Guri Khan. Aktor utama nyaéta Emran Hashmi. Séri ieu dumasar kana Bilal Siddique, panulis Bard Of Getih.

Didatangan wéb kanggo béja panganyarna: Paknews91.com

Tuturkeun kami di jaringan sosial:

Twitter: https://twitter.com/PakNews911

Facebook: https://www.facebook.com/paknews91

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=L5a7xoR9wAA