Koméntar ku Trump urang Kim Jong-Un: ngabingungkeun Melania sareng Ivanka? - jalma

Gedong Bodas dina Senén mutuskeun nerangkeun komentar Présidén Donald Trump dina gempungan G-7, nyatakeun Melania Trump parantos tepang, "kudu terang" pamimpin Koréa Kalér Kim John Un sarta tungtungna percaya. yén anjeunna "éta saurang lalaki".

Présidén Donald Trump sareng Lady Melania Trump sumping kanggo poto sareng pamimpin G-7 sareng tamu di Biarritz, Perancis, 25 Agustus. (Ludovic Marin / AFP / Gambar Getty)

Sababaraha jam saatos perkawis Trump dina konperénsi pers nutup ti sidang sidang pamimpin G7 taunan taunan, juru bicara White House Stephanie Grisham nyatakeun Melania Trump henteu kantos tepang sareng Kim , ngalaporkeun Politico .

"Présidén Trump ngabantosan ka pamajikanana dina seueur masalah, kalebet rinci ngeunaan hubungan na sareng Présidén Kim," saur Grisham dina hiji pernyataan ka Politico. "Sareng awéwé kahiji henteu pendak sareng anjeunna, présidén parantos terang anjeunna ogé."

Koméntar bingung Trump ngeunaan Kim sumping nalika anjeunna masihan konperénsi pers sareng Présidén Perancis Emmanuel Macron sareng ngawalon patarosan na. Sual wartawan ngeunaan pecah hubungan sareng Iran, saur Politico.

Trump saur Iran ngagaduhan "poténsi anu ageung" sateuacan janten provokator internasional sareng program nuklir na, Politico saur. Anjeunna teras nyarios yén Koréa Kalér gaduh poténsi anu sami upami Kim ngan ngaleupaskeun senjata nuklir na.

Tapi upami awéwé kahiji henteu patepung Kim, aya awéwé anu penting dina kahirupan Trump: Ivanka Trump.

Mimiti gadis Ivanka Trump, panaséhat White House senior, ngiringan kontroversial salami léngkah sajarahna nuju Koréa Kalér dina ahir Juni. Anjeunna angkat sareng ramana ka zona demilitarized diantara Koréa Kalér sareng Koréa Kalér sareng ngahadiran rapat tutup antara ramana sareng Kim, panginten ngobrol ngeunaan Kim nyerah senjata nuklir na. ngalaporkeun New York Times.

Janten, kéngingkeun kunjungan Ivanka Trump sareng Kim, mungkin waé présidén éta ngabingungkeun paguneman pribadi sareng pamajikanana kalayan kunjungan putrana ka zona demilisari?

Sigana yén Ivanka Trump ngababarkeun tampilan bapakna yén Kim sareng Koréa Kalér "ngagaduhan poténsial".

Sateuacan Ivanka Trump sareng ramana patepung Kim, dina anu disebat New York Times "situs dagang anu paling penting di dunya," gadis kahiji ngawartoskeun Bloomberg: "Kami di pucung berpotensi muka umur emas pikeun jazirah Koréa. "

Upami aya kabingungan ngeunaan peran Melania Trump sareng menantunna di pamaréntah administrasi Trump, éta bakal

Sateuacan Donald Trump ngayakeun kapersidenan, aya sababaraha patarosan naha putrina, tilas sosialis, promoter perumahan sareng pengusaha busana, bakal janten pangpayunna munggaran.

Melania Trump lambat ngalih ka Washington DC, nalika parantos diresmikeun. Anjeunna ngajelaskeun yén éta kusabab putra na, Barron, parantos réngsé taun sakola di sakola na di Manhattan, tapi aya ogé laporan dina waktos éta, anjeunna henteu nyangka salakina janten kapilih sareng horéam nyandak jabatan ti mimiti awéwé, umum pisan tapi kirang ditetepkeun.

"Henteu mangrupikeun hal anu anjeunna hoyong sareng éta sanés anu anjeunna bakal kantos ngémutan meunang," saur babaturan di Vanity Fair di tungtung 2017. "Anjeunna henteu hoyong anu sumping di laut. "

Ivanka Trump sareng salakina, Jared Kushner, ngalih ka Washington DC. ngagaduhan gosipna di White House, ac dumasar kana Washington Post

Dina Maret 2017, peran Ivanka Trump dina administrasi janten resmi, sanaos henteu ditetepkeun sacara lengkep. Anjeunna parantos diangkat salaku panasehat Administrasi Senior kalayan portopolio anu difokuskeun kana pemberdayaan awéwé, tenaga kerja sareng perdagangan manusa.

Sanajan kitu, Ivanka Trump ogé campur tangan maénkeun peran diplomat internasional, paling anyar ku rapat Kim sareng ngahadiran gempungan G-20 di Jepang, dimana anjeunna dina méja ceramah sareng Perdana Menteri Jepang, Shinzo Abe, Présidén Perancis Emmanuel Macron sareng kepala nagara sanés.

Samentara éta, Melania Trump sabar. peran tradisional nona kahiji, kaasup sareng ngabarengan Présidén dina perjalanan internasional.

Dina puncak G-7 di Biarritz, Perancis, Melania Trump ngagem ageman desainer anu éndah nalika patepang pamajikan munggaran sanés nalika kunjungan ka situs budaya sareng gambar. 19659004] Anjeunna ogé nyicingan momen viral nalika anjeunna dipoto ku mikeun pamimpin Kanada Justin Trudeau minangka cium hawa tradisional Perancis. Salam nya nyababkeun amarah tweets di antara jalma anu nyebatkeun yén awéwé anu pangambungna katingali cinta bari nyium pipi Trudeau. diajak gempungan G7 di Biarritz, Perancis, kana 25 Agustus 2019. (REUTERS / Carlos Barria) pic.twitter.com/HujT8zKqGH

- Sam Ro 📈 (@SamRo) kana 25 Agustus, 2019

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com