Endgame 'ngagaduhan kasalahan anu ageung ampir ampir teu sono - BGR

Vérsi digital sareng Blu-ray tina Avengers: Endgame parantos sayogi sababaraha minggu ayeuna, masihan fans MCU cara anu paling hadé pikeun nonton pilem deui. Ayeuna anjeun terang naon Avengers 4 sareng yén anjeun moal kaget ku kelainan émosional, anjeun tiasa museurkeun kana endog endog sanés anu luar biasa Endgame sababaraha anu henteu ditepungan di bioskop. Anjeun kedah némbalan gambar dina layar pikeun ngahontal yén batur tiasa nyiksa portal dina jam éta contona. Sami sami pikeun anu sanés Endog Paskah bénten-deui anu ampir kawih sanaos ngeureunkeun maca

. sagalana leungit sateuacan, tapi ayeuna parantos kapanggih. Nanging, urang kedah ngingetkeun yén anjeun henteu tiasa mendakan upami anjeun terang aya.

Hayu urang ngamimitian sadayana pamandangan perang anu iconic ieu Perang watesna dina Titan, dimana Thanos bérés sareng sababaraha Avengers sareng Wali. sateuacan nyandak batu waktos Dr. Strange sareng angkat ka Wakanda.

Sanaos kanyataan yén Strange sareng Co. parantos ngayakeun gelut gedé, Thanos parah pisan pikeun aranjeunna, upami nganggap yén parantos gaduh opat Infinity Stones. Aneh nyoba ngajaga batu dina waktos, tapi tungtungna kedah ngantunkeun nyalametkeun kahirupan Tony Stark. Thanos ngancurkeun panon Agamoto, artefak sihir anu dipaké pikeun nyumputkeun batu waktuna.

Tingali kana instagram ieu:

Aneh teu kedah ngagem panon dina beuheung iraha waé Endgame tapi aya adegan dimana kanyataanna. Ieu mangrupikeun pamandangan anu nuduhkeun ka masarakat sadaya pahlawan-pahlawan anu nembe nembus portal portal New York.

Sigana sababaraha urang poho yén Strange kaleungitan artefak dina perang saméméhna sabab koin masih ngurilingan beuheungana. Éta kasalahan anu gampang pikeun ngajelaskeun saprak Marvel péngkolan deui Perang watesna et Endgame . Dibikeun pajeulitna rencana sareng rasiah tina plot, gampang pikeun saha waé kasalahan éta. Éta ogé gampang pikeun masarakat henteu waspada kana naon anu kajantenan tempo éta waktuna pikeun ngacieuleuman. Kuring ningali Endgame sababaraha kali na kuring henteu pernah ningali éta sorangan. Éta kusabab busana Strange janten iconic anu anjeun ngarepkeun anjeunna ngagem Panon Agamoto sakitar beuheung. Anjeun sadar yén artefak henteu aya dina adegan anu kaméra ngalangkungan langkung seueur waktos Aneh. Tangtos wae henteu aya ... relik parantos musnah.

Ayeuna urang terang, urang moal tiasa padamelan. Marvel panginten badé ngabéréskeun masalah dina versi digital pilem, sanaos ieu mangrupikeun ciri permanén tina Blu-ray parantos diical. Awal taun ieu, Game of Thrones mangrupikeun tujuan tina kasalahan anu serius, ku ayana cangkir kopi Starbucks dina salah sahiji pamandangan Winterfell. HBO ngahapus potonganna sacara numerik saatosna, saatos terang dina kasalahan masarakatna ku cara satengah guyonan.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR