Gangguan ku pélor, lawan Tundu Lissu réngsé atikan deui sareng nyiapkeun anjeunna uih - JeuneAfrique.com

MP Chadema Tundu Lissu ditémbak di imahna dinten Kemis 7 Séptémber 2017. © Screenshot halaman Facebook Chadema Media

Nomer dua Chadema, pésta oposisi utama di Tanzania, terus ngawaskeun ka Bélarus. Ditémbak di payuneun tempat parlemén na dina Séptémber 7 2017, pengacara ieu sareng lawan Présidén Magufuli tetep dina nuduh kakawasaan nyobian ngabunuh anjeunna.

Saatos opat bulan di rumah sakit di Nairobi, Kenya, Tundu Lissu nyampurnakeun réhabilitasi di Leuven, dimana anjeunna parantos tinggal saprak Januari 2018, sareng nuju nyiapkeun réncangna balik ka nagara. Anjeunna ngagaduhan lampu héjo ti dokter na 20 Agustus.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique