"Takdir 2" bakal nampi hantaran tempur kusabab tiap pertandingan ayeuna "Fortnite" - BGR

Seueur parobahan anu diperkirakeun takdir 2 dina minggu anu bakal datang, dimimitian tina peluncuran ekstensi ti Shadowkeep dugi ka awal na tina Takdir 2: Cahaya Anyar . , anu bakal nurunkeun hargana basa game pikeun ngabebaskeunana. Tapi Bungie ogé ngarobih sistem kamajuan kaulinan, nyayogikeun pamaén sareng tujuan anu langkung beton pikeun ngahontal dina usum anyar, tanpa gumantung ka rampasan anu asalna sacara acak saatos misi.

Salah sahiji cara anu Bungie bakal ngalaksanakeun éta. nyaéta ku nambihan gaya pass Gaya Fortnite (disebut pas musiman takdir 2 ), anu ngamungkinkeun pamaén meunang nepi ka jajaran 100 dina usum, masing-masing aya ganjaran masing-masing. Aya lagu gratis sareng lagu premium unggal usum, sareng upami anjeun hoyong ngaksés lagu premium anjeun kedah mayar 10 $. Dolar 10 ieu ogé bakal ngantep anjeun maénkeun sadaya usum musiman tambahan anu Bungie bawa ka buruan éta.

Parobihan anu ageung dina jéntré kamajuan takdir 2 sabab éta cara anu pangsaéna pikeun meunang top dunya. Sateuacan ngaliwat musim, lébar gaman sareng senjata nyerang eusi akhir pertandingan sareng berulang-ulang kali dina Crucible sareng ngaharepkeun ragrag gedé, atanapi ngalengkepan naon anu sering aya ranté Panéangan luar biasa panjang sareng pikaresepeun pikeun objék khusus.

patandingan teu kamana-mana, tapi pamaén ayeuna bakal nampi ganjaran biasa nalika aranjeunna maénkeun salian ti launcher granat legendaris atanapi helm anu endah anu aranjeunna milarian dina waktos éta. Salaku Lukas Smith ngajelaskeun ti Bungie dina pos blog dina Kemis "Anjeun bakal ngalaksanakeun kamajuan ku unggul XP ku ngalaksanakeun naon anu tos dilakukeun takdir - maéhan monster sareng ngabéréskeun bonus kagiatan. "

Mangsa mangsa paéh, anu bakal dijalankeun bareng Takdir 2: Shadowkeep (sareng bakal kalebet dina unggal pameseran ékspansi) bakal minggu 10, sareng Smith nyatakeun yén dina minggu 2-4 minggu kamari, Bungie bakal ngijinkeun pamaén mayar réngking usum anu mungkin aranjeunna teu sono. Nalika sababaraha pamaén bakal nyebrang pangkat 100 dina sabulan, batur sanés bakal ngagaduhan waktosna bakti takdir 2 sareng Bungie hoyong mastikeun aranjeunna ngagaduhan sahenteuna kasempetan pikeun nampi sagala hadiah musiman.

Di handapeun tiung, parobahan musim sareng kamajuan na takdir 2 henteu bener-bener dramatis, tapi dina pabarisan, pasti aya parobihan anu cukup pikeun ngajadikeun sababaraha pamaén anu rada teu pati pikaresepeun. Henteu janten masalah naon anu dianggurkeun ku mikrotransaksi, atanapi kumaha gampangna teu malire, seueur pamaén ngan saukur teu tiasa tahan ayana, sareng nambihan deui unsur gratis (pikeun kaulinan anu bakal bébas maén, ku jalan ), bakal ngarobih sababaraha pamaén jalan anu salah. Tapi ieu arah anu Bungie tos milih sareng bakal pikaresepeun ningali jawabanna.

Sumber Gambar: Bungie

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR