DAS MARKET CAMEROON REKOLEH DARI CASHERS (ERES)

Perdagangan Umum
Impor-Ékspor
Penyediaan jasa
ngangkut
Tempatna di Bépanda sumbu beurat NIU: M08l 8l 2720005E - RCCM: RC / DLN / 2018 / 8 / 1998 - SCB COUNT CAMEROON 00084 90000 793234-26
B.P 11975 Douala – Cameroun – Tel.: (237) 690 77 18 40 – 690 42 00 83 – Email: dassarl@yahoo.com

Telepon pikeun aplikasi éksternal
Judul proyék: Kasir
Jumlah posisi: 10
Kota ditugaskeun: Douala, Yaoundé
Jurusan: manajemén administrasi sareng kauangan
Pengawas langsung senior: manajer DAS MARKET
Jenis: permanén

Tujuan proyék: mastikeun pagelaran anu saé pikeun sadayana transaksi kontan sareng ngalaporkeun patali.

misi:
- Pelanggan Wilujeng sumping;
- Pasang pakéan anu disolerkeun kana latihan profési na;
- Pikeun neuteup penampilanana;
- ngadaptar produk nganggo pamaca barkod atanapi langsung ku ngalebetkeun
- Awis artos klien;
- Nyuhunkeun KTP sareng catet acuan bisi pamayaran ku cek atanapi sacara éléktronik;
- Pariksa yén tikét leres-leres upami mayar di kas nganggo mesin anu disayogikeun ka anjeun;
- Pasihan tikét ka palanggan sareng hatur nuhun;
- Taroskeun ka ménéjer kanggo nyandak artos tina daftar artos pikeun henteu gaduh dana anu langkung ageung;
- Ngadamel daftar kas sareng penjualan dilakukeun teras ngirimkeun ka ménéjer;
- Anu dimaksud ka jalmi anu nanggung jawab pananya dana ngeunaan manajemen dana.

Paluruh profil:
- Gelar sarjana dina akuntansi sareng manajemén sareng langkung atanapi gelar sarimbag dina manajemén
- Pangalaman: sahenteuna 06 bulan dina posisi anu sami
- Rasakeun nganggo paket Microsoft Office, ogé software manajemén sareng aplikasi
Perdagangan Umum
Impor-Ékspor
Penyediaan jasa
ngangkut
Tempatna di Bépanda sumbu beurat NIU: M08l 8l 2720005E - RCCM: RC / DLN / 2018 / 8 / 1998 - SCB COUNT CAMEROON 00084 90000 793234-26
B.P 11975 Douala – Cameroun – Tel.: (237) 690 77 18 40 – 690 42 00 83 – Email: dassarl@yahoo.com

Kompeténsi konci
- Kamampuhan pikeun komunikasi sacara lancar dina basa Perancis (ditulis sareng lisan), sareng jalma-jalma anu tingkat béda sareng profil
- Tingkat panengah dina basa Inggris
- Persahabatan permanén gandeng ku rasa geter kana kapuasan pelanggan
- Rasa étika sareng integritas tanpa lepat
- Kakuatan sareng organisasi pribadi
- komitmen pikeun patuh kana prosedur anu ketat
- Strategis sareng antisipasi

Panawaran: les dossiers de candidature doivent être constitués d’un CV et d’une lettre de motivation, et transmis par email à l’adresse suivante : dasrecrutement@yahoo.com ou déposés à la direction générale de DAS MARKET.

Tujuanana Filing: 10 / 09 / 2019
Manajemén

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!