DAFTAR Pikeun NURSES (ERES) DI KREDS RED

Palang Merah Kameronia sareng Palang Merah Perancis parantos rerencangan

Eneng

Inpormasi awal ngeunaan posisi éta

Judul proyék: Mantri (Masehi)

Kantétan Hirarki: KESELURANAN HUTAM BENTUK

Lokasi posisi: KOUSSERI, LOGONE AND CHARI - KABUPATEN KABUPATEN NORTH

Jam damel: Numutkeun kana jadwal jasa

Durasi tina misi: Kontrak Term 5 Bulan

Tanggal anu dipikahoyong: Séptémber 2019

Jumlah posisi: 1

Tuntas pikeun nampi aplikasi: 13 / 09 / 2019 ka 17h

Presentasi perusahaan

Palang Merah Perancis (CRF) sareng Palang Merah Kamerun (CRC) mangrupikeun asosiasi kamanusaan, dibantuan ka panguasa umum, anu masihan bantosan sareng pitulung pikeun jalma anu rentan.

Saprak 2010, Palang Merah Perancis (CRF) parantos aya di Kamerun sareng campur di daérah anu kasehatan, nutrisi, kaamanan pangan sareng mata pencarian (SAME) di daérah Wétan sareng Kidul. tebih Kalér.

Kontéks rekrutmen

Panggantian staf di tungtung kontrak.

Presentasi proyék

Tujuan sadayana sareng kagiatan pikeun dilaksanakeun

Dina tanggung jawab sareng pengawasan asistén program kaséhatan di daérah tugasna, sareng kolaborasi sareng tim CRC-CRF, perawat bakal tanggung jawab:

  1. Mastikeun panyediaan perawatan pencegahan, kuratif, palliative sareng promosi pikeun séhat akut di CSI / CNAS, Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan (PHC) sareng Kaséhatan) Reproduksi (SR)
  2. Mastikeun perbaikan kualitas sareng efisiensi perawatan asuhan
  3. Ilubiung dina pendidikan kaséhatan-gizi pasien sareng juru nalika salami di rumah sakit teras nuju kaluarna
  4. Pelaporan kagiatan pencegahan, kuratif sareng promosi

1. Mastikeun panyediaan perawatan pencegahan, kuratif, palliative sareng promosi pikeun séhat akut di CSI / CNAS, Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan (PHC) sareng Kaséhatan Reproductive (RH)

  • Dukungan Kapala CSI sareng / atanapi Rumah Sakit Daerah Kousséri Annex sareng staf sanés dina perawatan pasien (konsultasi, turutan pasien anu disimpen dina kaayaan observasi atanapi rumah sakit di struktur anu dirojong;
  • Nyayogikeun perawatan di CSIs sareng / atanapi Rumah sakit Daérah Lambang: perawatan kaséhatan primér, kaséhatan réproduktif sareng manajemén gizi anu teu hadé;
  • Ngawasi tes napsu barudak di CSI;
  • Ningali sareng ngawaskeun pasien pikeun tiap parobahan dina kaayaanna atanapi komplikasi médis sareng nginpokeun ka dokter;
  • Ngabéjaan ka kolotna tina kaayaan kasehatan sareng pamariksaan anu dilakukeun;
  • Dukungan pasokan nutrisi pusat sareng pangobatan (panyukuran inventaris, nyusun, sareng anu sanés);
  • Kolaborasi sareng sadaya jasa perawatan maternal sareng anak di rumah sakit annex régional sareng sadayana CSI pikeun pangiringan langkung saé pasien.
  • Mastikeun referencing sareng kontén-referén pasién

2. Mastikeun perbaikan kualitas sareng efisiensi perawatan asuhan

  1. Sambutan, karéta sareng ngiringan integrasi tina karyawan énggal
  2. Ngiring partisipasi dina kelompok anu damel kanggo ningkatkeun kualitas perawatan
  3. Ngarumuskeun saran pikeun ningkatkeun kualitas perawatan
  4. Turutan pendidikan neraskeun anu disayogikeun ku dokter sareng CRC
  5. Ngadegkeun prioritas sareng jalanna sacara metoda
  6. Laras kana kaayaan darurat sareng turun naik beban
  7. Kontribusi pikeun digawé babarengan tim
  8. Tumindak kolaborasi sareng promosi lingkungan kerja anu rukun.

3. Ilubiung dina pendidikan kaséhatan-gizi pasien sareng juru nalika salami di rumah sakit teras nuju kaluarna

  • Nyayogikeun téknis pikeun sukarelawan sareng agén komunitas nalika sensitipitas dilaksanakeun dina tingkat struktur kasehatan
  • Pasién Sensitizes katingal dina konsultasi ngeunaan prakték promosi dina hal kasehatan anu saé sareng nutrisi optimal (kasehatan, nutrisi saimbang, HIV, konsultasi prenatal, dibantosan pangiriman, perencanaan kulawarga, perang ngalawan malaria, ngalawan ngalawan kasakit diarrheal, ...).

4. Kumpulkeun, nganalisa sareng nyerat laporan

  • Kumpulkeun sareng nganalisa data ngeunaan kagiatan Nutritional, Kaséhatan primér sareng réproduktif kalayan dukungan tim CSI,
  • Kontribusi pikeun nyerat laporan kagiatan proyék,
  • Kontribusi pikeun ngeusian alat pangumpulan data anu leres

Kadang-kadang, karyawan tiasa dipenta pikeun ngalakukeun tugas séjén anu aya hubunganana sareng tugas-tugas anu henteu sacara jelas disebatkeun dina pedaran padamelan ieu.

Profil

Umur / Jenderal: Henteu dikenal

Profil: Ijazah penting palatihan

Kaahlian sareng pangalaman pentingna:

  • Boga pangalaman profesional sahenteuna 2 taun dina ngokolakeun malnutruk akut parah di rumah sakit sareng murangkalih.
  • Nunjukkeun kasabaran, pedagogi, diplomasi sareng adaptability.
  • Boga hubungan anu saé pisan (internal sareng eksternal).
  • Nyaho kumaha digawé di tim.
  • Perancis, maca, ditulis sareng diucapkeun, wajib

Kaahlian sareng pangalaman ngaapresiasi

  • 2 taun pangalaman sateuacana dina organisasi LSM anu sanés dina ngokolakeun malnutrén akut parna di rumah sakit sareng murangkalih
  • Kamampuhan pikeun nanganan kacapean fisik.
  • Kamampuhan pangabisa anu saé.
  • Kualitas pangajaran anu saé.
  • Kamampuhan pikeun damel dina tekenan
  • Otonomi, inisiatif sareng rasa tanggung jawab
  • Rasa diplomasi sareng badami
  • Organisasi sareng ngokolakeun prioritas
  • Kalenturan sareng kaku
  • Kamampuhan pikeun utusan sareng ngawas karya tim

Pangetahuan spésifik:

  • Pangetahuan ngeunaan Palang Merah / Gerak Merah ngaliwatan pangalaman prior mangrupikeun kauntungan nyata.
  • Paréntah sampurna tina basa Perancis; pangaweruh Fulfulde sareng Arab mangrupikeun asset.

Prosés rekrutmen

Aplikasi kedah ngandung

  • Kurikulum Vitae diropéa;
  • A surat motivasi;
  • Salin fotokopi tina diploma / sarimbag diperyogikeun;
  • Hiji fotokopi tina kartu identitas nasional;
  • Dua référénsi anu tiasa dikontak;

File aplikasi tiasa difokuskeun, dina amplop tertutup anu nyandak deui judul pos sareng lokalisasi, sareng alamat ieu:

  • Maroua: Sub-Delegasi Palang Merah Perancis sareng dipasrahkeun ka para wali di kantor anu aya di distrik Pitoaré, sabeulah DRSP (Delegasi Daérah Kaséhatan Umum), ngawangun C4 / IRD / CRF;
  • Yaoundé: Delegasi Palang Merah Prancis 2005 Henri Dunant Street BP 631 YAOUNDE;
  • Batouri: Sub-delegasi Palang Merah Perancis, nyanghareupan STBK;
  • Kousséri: Sub-Delegasi Palang Merah Perancis, daérah padumukan 500m tina kantor ICRC
  • Ou dikirim ka: recruitcrfyaounde@gmail.com

File kedah dikirim ka Kapala Sub-Delegasi Palang Merah Perancis .

Dibikeun jumlah file anu ditampi, urang moal tiasa ngaréspon masing-masing ka masing-masing. Janten upami dina 15 dinten anjeun henteu gaduh béja ti kami, sumangga yén aplikasi anjeun henteu suksés. Calon anu didaptarkeun dina file bakal disauran pikeun tés ditulis dina premis FIU. Berkas anu teu dipilih moal dikintunkeun deui ka Ngalamar.

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!