7 Home Remedies to Naturally Alleviate Mycosis Cutaneous - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Mycosis kutan mangrupikeun inféksi jamur kulit anu tiasa katingali dimana waé dina awak, dina umur naon waé. Najan kitu, éta langkung umum pikeun mendakan éta dina kulit sirah, alat kelamin atanapi kuku, khususna anu dina suku.

Panggihan dina artikel ieu Umpan bumi 7 sacara alami pikeun ngaleungitkeun mycoses kutaneus. Kami tiasa milih salah sahiji aranjeunna atanapi ngagabungkeun aranjeunna sareng silih pilihan pikeun mangtaun kekecapan.

Ubat pikeun kutanosis kutanus

1. Minyak ésénsial tina tangkal téh

Teh tangkal penting minyak téh salah sahiji obat pang populerna ngalawan mycosis cutaneous. Nyatana, ieu mangrupikeun bahan umum dina resep ti kosmétik produk alami sareng artisanal tarung ngalawan jarawat sareng dandruff, kitu ogé di perlakuan parambihan kandidiasis atanapi cystitis.

Ningali: Cystitis saatos jinis

Minyak murni ieu tiasa pisan ngaganggu; urang ku kituna kedah nyingkahan aplikasina di daerah mukus atanapi sénsitip. Urang ogé tiasa éncér dina minyak kalapaanu ogé ngagaduhan sipat antifungal tanpa kuat.

2. Minyak pati Oregano

Minyak penting anu pohara efektif pikeun sipat antibiotik sareng antifungal nyaéta sasari tina tutuwuhan aromatik tina oregano. Ieu biasana ubar pisan saé panggunaan lisansalami label produk nunjukkeun ieu.

Urang tiasa ngagabung sareng minyak penting tina tangkal tèh atanapi ingest kanggo ningkatkeun perawatan pedalaman. Dina kasus ieu, cokot serelek minyak ieu éncér dina séndok téh minyak atanapi madu, sakaligus 3 sapoé.

3. jahé

Jahé mangrupikeun ubar pikeun seueur masalah kaséhatan. Dina hal ieu, urang ngantebkeun kakuatanana pikeun ngaleungitkeun jenis-jenis baktéri sareng fungi énggal sareng tanpa efek samping.

Urang tiasa nerapkeun minyak penting ieu atanapi nyiapkeun mandi sareng infusi jahé konsentrasi. Ieu tiasa pisan gunana pikeun ngarawat jamur anu muncul dina kuku suku. Urang ogé tiasa nerapkeun jus buah seger.

Baca ogé: Jus jeung infusions pikeun ngubaran tikoro

4. propolis

La propolis mangrupikeun salah sahiji antibiotik alami anu pangsaéna pikeun nyegah sareng ngubaran sagala jinis inféksi. Salaku tambahan, éta ogé épéktip dina ngaleungitkeun jamur sabab étabahan anu dianggo ku palebah pikeun ngajaga hive steril.

Urang tiasa ngagabungkeun perawatan topikal sareng lisan sareng propolis:

  • Topik: aplikasi langsung di daerah anu kapangaruhan. Kami nyarankeun yén anjeun milih propolis tanpa alkohol
  • Rute lisan: 5 pakait unggal jam 3 dugi ka ngaleungitkeun mycosis cutaneous. Salaku pacegahan, urang tiasa nyandak 5 tetes dina burih kosong sakali sapoé

5. Kayu manis Ceylon

La kayu manis mangrupikeun samara anu diperyogikeun rasa resep urang. Éta ogé bahan penting tina kabinet ubar alami. Kanyataanna Eusi niacin, thiamine sareng asam asam askorbat janten fungicide pisan efektif.

Urang tiasa langsung nerapkeun minyak pati tina kayu manis atanapi nyiapkeun mandi, sapertos jahe. Urang ogé tiasa ngagabungkeun rempah 2 pikeun ningkatkeun épék penyembuhanana. Nanging, urang kedah teras-terasan milih kayu manis Ceylon, nyaéta macem ubar.

6. bawang bodas

Pikeun ngubaran mycoses alami, bawang bodas tiasa dianggo

Bawang bodas henteu tiasa kaleungitan tina daptar ieu obat pikeun mycosis cutaneous sabab mangrupikeun salah sahiji antibiotik anu paling kuat sareng antifungals sareng anu pangsaéna dipikanyaho. Urang ogé tiasa ngagabungkeun lamaranna sareng konsumsi langsungna. Upami éta biaya urang tuang, urang tiasa ngagaleuh kapsul tinaminyak bawang bodas.

Aya perlakuan panasaran ngalawan jamur heunceut anu diwangun ku ngenalkeun waos bawang bodas atah heunceut. Aya sababaraha cara pikeun ngalakukeun éta sareng urang kudu nuturkeun pitunjuk kana surat. Ubar ieu pohara efektif, utamina pikeun nyampurkeun kandidiasis.

7. lidah buaya

Tungtungna, étalidah buaya mangrupikeun produk penting anu sanés ngagaduhan di bumi kusabab éta bakal nyayogikeun seueur solusi darurat pikeun kaayaan kaséhatan anu béda. Éta ogé bahan anu sangat praktis pikeun ngadamel sagala jinis produk alami sareng kosmétik.

Salaku tambahan, lidah buaya ngagaduhan kauntungan anu saé tékstur gélyén urang sari tina pabrik atanapi anu kami mésér, ngamungkinkeun urang a aplikasi gancang sareng gampang. Éta idéal ogé dicampur sareng minyak sanés sabab ngakibatkeun salep anu henteu ngantunkeun kulit berminyak sareng kaserep deui langkung gampang.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/7-remedes-maison-pour-soulager-naturellement-la-mycose-cutanee/