Ledakan mobil angkutan antara DOUENTZA sareng HOMBORI

Hiji beus anu ngahubungkeun perusahaan Bamako-Gao SONEF bakal luncat dina alat ngabeledug antara improvised antara Douentza sareng HOMBORI.

Kasaimbangan kanggo momen: 8 paéh sareng luka pasti didaptarkeun.

Kami ngaharepkeun panyembuhan gancang ka nu luka, sareng nawiskeun ucapan salamet ka urang sareng kulawarga anu leungit.

tulisan

Malijet

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/explosion-dun-car-de-transport-entre-douentza-et-hombori