REKITORI CENTRE CENTER TELECONSEILLERS OF BANK

CCA-Bank ngaluarkeun TELE-CONSULTANTS. Para penyandang jawatan éta bakal gaduh misi utama pikeun ngamajukeun pusat panggero CCA-Bank ku cara ngahubungkeun ku telepon ka para nasabah sareng prospek supados nginpokeun ka aranjeunna, mamatahan sareng ngalereskeun sagala rupa klaimna.

Lokasi pos: Kota Yaoundé

Envoyez vos dossiers à l’adresse suivante : recrutement.cca@afrigroupe.com. Tuntas kanggo aplikasi anu bakal ditarima:Minggu 08 / 09 / 2019
https://www.cca-bank.com/

AKTIVITI UTAMA:
• Eusian
• ngadaptar Pelanggan;
• Ngawangun kasatiaan customer

Kualifikasi sareng Pengalaman
• Tingkat pendidikan Tingkat Minimum BAC + 2 (BTS / HND / OUT) dina perbankan sareng kauangan, pamasaran, tindakan komérsial, manajemén. Komunikasi, Penjualan-Penjualan
• Pangalaman dina telepon sentral atanapi telesales

TANGGUNGAN APLIKASI APLIKASI:
• Minggu 08 / 09 / 2019

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!