REKOLEKTOR RUMAHAN ALTERNATIF MAINTENANCE DAN AGENSI KUDU

Nelepon Pikeun nominasi

Émbaran ngeunaan padamelan:

Judul proyék: Diberesihkeun sareng beberesih agén

lieu : Douala

Tanggapan kanggo aplikasi: 15 Agustus 2019

struktur : Salaku bagian pikeun nguatkeun kagiatanana, Solusi Alternatif nyaéta recruiting beberesih sareng Agen Beresih.

Propil ditéang:

  • Paling lami sahenteuna 21 taun.
  • Pikeun sayogi sayogi.
  • Pikeun nyarios basa Perancis atanapi Inggris.
  • Janten karakter alus, bersih sareng cermat.

Kumaha panawaran ?

Sadaya CV kedah dikirim ka alamat ieu: recrutement@alternativesolutions-group.com