RECRUITMENT GURU (ES), CREW AGENTS, AND COOKERS AT ALL TIME

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

Salaku bagian tina penguatan personelna, pabinihan mamours ngaluncurkeun rekrutmen personel ieu di handap:

  • 1 guru capiem nyarios basa Perancis;
  • 1 guru capiem nyarios basa Inggris;
  • Agén 1 crèche;
  • 1 tukang masak sadayana;

Pihak anu kataji kedah cicing di sekitar Mendong sareng kedah ngémutan diri nganggo file anu ngandung:

  • CV
  • aplikasi kanggo alamat padamelan ka sutradara Jenderal BAB
  • fotokopi CNI
  • Rental rencana
  • 2 poto 4 * 4

Tutupnana: 9 Séptémber 2019

surélék: inna8sanda@gmail.com

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!

NGUMPULKEUN GROUP KITA NU KOMPETEN Pikeun Ngadaptarkeun langkung sareng panjaga

https://chat.whatsapp.com/DKQmiDp0rt6L4uzLjOMAdp

https://chat.whatsapp.com/FIUAzuPxgtS1I5xKMZmcrj

https://chat.whatsapp.com/6Jsp04rAEMOHgciljfBRYD