Ngadaptarkeun hasil dina puasa-puasa dina suplemén OUMBE

Perhatosan rekrutmen: Waitresses

Perusahaan OUMBE SARL milarian kaperluan pasar supermarket gancang OUMBE anu aya di Yaounde di parapatan jalan pamitan RÉD TRADEX, 04 Waitresses. Anu resep kana panawaran ieu kedah ngagaduhan kualitas ieu:

    • Nyekel gelar dina silaturahmi sareng catering atanapi gelar sarimbag anu sanésna;
    • Sahenteuna umur 18 taun sareng 35 taun paling seueur;
    • Pikeun lengkep;
    • Ngarasakeun kasehatan anu saé
    • Supados janten karakter anu saé;
    • Ngagaduhan pangalaman dina posisi anu sami bakal janten asset;

Les dossiers de candidatures doivent être adressés à Monsieur le Gérant de la société et déposés soit au supermarché OUMBE, soit au service des ressources humaines sis à MVAN derrière la station-service TOTAL MVAN au plus tard le 30 Septembre 2019. Ces dossiers qui peuvent aussi être envoyés via internet à l’adresse électronique rh.oumbe@yahoo.com doivent contenir les pièces ci-après :

  • A surat motivasi;
  • Rinci vitae kurikulum;
  • Salinan gelar anu diperyogikeun
  • Salinan kartu identitas nasional;
  • Rencana lokasi;
  • Salin tina karya atanapi sertipikat magang (jigana).

NB: file anu dikirim ku email kedah dieusian ukur CV sareng hurup panutup.

Arah

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!

NGUMPULKEUN GROUP KITA NU KOMPETEN Pikeun Ngadaptarkeun langkung sareng panjaga

https://chat.whatsapp.com/DKQmiDp0rt6L4uzLjOMAdp

https://chat.whatsapp.com/FIUAzuPxgtS1I5xKMZmcrj

https://chat.whatsapp.com/6Jsp04rAEMOHgciljfBRYD