RAFTAR PROFIL PERUMAHAN HENTEU

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

1- Urgent! Urgent! Douala: Ets World Changeers Recruits nyicingan Menagers taun 20 MAXIMUN. Kenalan: 677072525 / 695969689

2- milarian beberesih nona

Hello!
Abdi milarian nyai di Yaoundé, ti 8h00 'ka 16h00'
Zona: chapel Emombo.
+ 237 696410614

3 - Peryogikeun Pangabutuh kanggo Ibu rumah tangga éksternal di Sisi Anak Afrika - Ndogpassi


Gaji 30000 f / Bulan tambah Saré


Nb: cicing di daérah (Palebah SMA, Lebuhan Karir, Kawasan Reklamasi, Masjid sareng Sakola Umum)

Jadwal: Senén nepi ka Jumaah: 6H30 17H

Saptu: 6H30 - 14H

Noda: -Ménage

-Convoi sareng ditarikna murangkalih ti 6 taun ka Majelis Grup Sekolah

-Kitchen


Hubungan: 698 85 43 10

673 71 90 90

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!