Didier Drogba ka Samuel Eto'o: "Afrika bangga pisan salah sahiji Duta Besarnya ..." - Culturebene

Pensiunan ngora sapertos Samuel Eto'o, Didier Drogba masihan upeti ka batur sapagawean. Gajah anu paling bahaya di Afrika parantos ngahormatan singa anu paling bahaya anu aya di instagram.

Baca ogé:

Samuel Eto & rsquo; o ngeureunkeun karirna

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.culturebene.com/54036-didier-drogba-a-samuel-etoo-lafrique-est-tres-fiere-dun-de-ses-plus-grands-ambassadeurs.html