Resep: Sarapan coklat anu enak kieu kaleungitan 9 Kg dina bulan 3 - HEALTH PLUS MAG

Ngahapus ponangan tambahan anjeun tiasa gancang janten obsesi sareng perasaan anu teu pikaresepeun, khususna nalika anjeun ngalikeun diet sareng hasilna dipiharep bakal laun. Anjeun teras digoda pikeun ngaluncurkeun tuangeun atanapi tuangeun tuangeun tuangeun "dietétik". Tapi éta ngan ukur nambahan hanjelu sareng henteu tiasa dianggo. Beristirahat aya jaminan anu leungit! Adopt, anjeun ogé resep ieu kanggo sarapan anu kaleungitan sakitar 9 pon dumasar kana buku "51 Ngaduruk resep sarapan" ku Julia Cruise.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE