Kusabab éta pendekatan Netflix langkung saé - BGR

Upami anjeun parantos waé ngémutan kana salah sahiji judul Netflix minggu ieu, anjeun panginten bakal ngaduakeun wahyu anu - kaasup urang - yén Netflix nuju ékspérimén sareng jadwal siaran anu béda pikeun usum TV anyar. Versi pondok naon anu badé: Ieu mangrupikeun realitas Tembok Britania baking Tembongkeun anu disiarkeun dina Netflix sareng anu urang bahaskeun di dieu, anu ampir disebarkeun pikeun tetep urang kacatet ti saminggu

Nanging, Netflix mangrupikeun kakuatan titanic dina média sareng hiburan anu ngan ukur ngeunaan sadayana anu diperiksa, didebat, muji, dikritik - sareng leres pisan. Untungna, streamer éta direspon minggu ieu éta, kalayan sababaraha pengecualian, éta henteu rencanana balik deui dina jadwal siaranna sakaligus, teu siga sababaraha pesaing hareupna, anu meureun pendekatan anu langkung masalah.

Saingan Netflix Apple sareng Disney (Apple TV + sareng Disney +) kedah diumumkeun dina bulan Nopémber sareng aranjeunna bakal ngandelkeun jadwal mingguan tina édisi televisi asli tina dua jasa ieu. Anu, sakitu heula, malah bakal asup akal pikeun sababaraha anjeun. Utamana sareng Disney, anu parantos terang anjeunna gaduh tumpukan eusi anu saé anjeunna terang - sareng janten ngagoda anjeun ku ngalanggan teras maksa anjeun tetep saminggu saatos minggu tiasa katingali salaku strategi tarung balik ngalawan Netflix . Kadua, kamungkinan yén ngalegaan jadwal pelepasan ogé bakal ngalegaan jandela waktos dimana urang nyarioskeun séri éta.

Tapi, numutkeun Netflix, anu tos mangtaun-taun diajarkeun masalah ieu, sanés kumaha anjeun nyugemakeun konsumén. 19659002] Pamirsa bisa meureun janten ditangkep dina acara ku ningali pilot na, tapi ieu ampir henteu janten masalahna, numutkeun paniliti streamer éta. Nyatana, Netflix ngartos ieu ngeunaan lima taun ka pengker, dumasar kana hiji ulikan anu langkung seueur ti masalah 20 di pasar 16, anu anjeun tiasa ningali hasil lengkep ici .

Sumber gambar: Poto Nicole Wilder / AMC / Sony / Kobal / Shutterstock

Pikeun disebatkeun hiji conto: dumasar kana pamanggihan, Netflix ditangtukeun yén éta umumna nyandak opat épisode . ] Langkung saé ngagero Saul sateuacan janten kecanduan muter-pareum Ngarusak . keur Lalaki mad anu mangrupakeun pembakaran anu langkung laun, data Netflix nunjukkeun yén éta nyandak genep episode. keur Kumaha atuh pendak sareng indung anjeun éta nyandak 8.

Épimasi ieu mangrupikeun waktos nalika 70% tina pamirsa teras réngsé sahenteuna usum sami sareng hiji usum deui. "Ulikan kami langkung seueur siaran 20 di pasar 16," saurna dina waktos éta manajer eusi Netflix, Ted Sarandos, "urang mendakan yén teu aya anu kantos nangkep supir. Ieu masihan urang kayakinan yén masihan anggota kami unggal épisode dina hiji waktos langkung seueur kalayan cara anu dilakukeun ku para peminat. "

Aya sababaraha guha penting ngeunaan uji panipuan panuduh ieu. Anu parantos diukur nyaéta paripolah para pamirsa dibandingkeun musim pinuh ku eusi anu sayogi sareng siap binge di Netflix. Hal pisan anu Netflix parantos mempopulerkan sareng kagoda jalma-jalma di tempat anu mimiti, ngajauhan aranjeunna tina televisi langsung ku janjian.

Sababaraha pemirsa panginten, gaduh, cara, ngasahkeun deui kerangka dumasar kana harepan. nalika aranjeunna nganyahokeun pagelaran anu ngan ukur sayogi mingguan. Terus aya kanyataan yén jasa sapertos Hulu parantos ngajantenkeun masarakat ngagunakeun jadwal publikasi mingguan anu langkung laun. Nanging, kuring nyangka yén jalma-jalma ieu milik minoritas - sareng ieu sacara serius bakal ngahalang usaha televisi Apple, anu kalebet proyék-proyék anyar, dibandingkeun sareng Disney, anu nawiskeun sahenteuna seueur program dumasar kana merek anu parantos aya dipikanyaho sareng dihargaan ku sadayana. siga Star Wars .

Éta sapertos garis keturunan hébat ieu kawat di "Upami anjeun dugi ka Raja, anjeun moal sono nanaon. perang anu sami sareng hiji leungeun anu diikat dina tonggong. Ngahubungan sareng Netflix sareng jadwal pelepasan mingguan katingalina siga kitu.

sumber gambar: Valentin Wolf / Imagebroker / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR