Sadayana énggal di Netflix minggu ieu sareng anu sanésna (minggu 8 Séptémber) - BGR

Upami anjeun nuju ningali TV anu séhat sareng santai, Netflix parantos anjeun ditutup minggu ieu.

Henteu ngan ukur usum kamari acara realitas anu pikaresepeun ti Rumah Teras sumping kana palayanan éta, tapi ku Jon Favreau The Chef Tembongkeun balik deui sareng épisode deui. Aya seueur drama sareng kekerasan dina TV anu langkung saé kanggo istirahat sareng bersantai ti waktos ka waktos, sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun seueur minggu ieu.

Usum kasalapan mangrupa sorotan sanés minggu ieu. teu euleum-euleum séri dokumentari anu pikaresepeun anu judulna Ari Pikiran, Dijelaskeun sareng acara acara Bill Burr anyar dimana anjeunna bakal ambek.

Ieu daptar lengkep Netflix. Kadatangan sareng pamer terus-terusan pikeun minggu 8 Séptémber 2019:

arrivals

Senén Séptémber 9

  • Norma Kalér: petualangan ukuran karajaan

Salasa 10 Séptémber

] - Netflix aslina

Kemis 12 Séptémber

Jumaah september 13ème

Sabtu 14 September

  • Kami atos cicing dina puri

departures

Senén Séptémber 9

  • Leroy & Jahit
  • Lilo & Jahit 2: Jahit Ngaganggu

Sabtu 14 September

  • Pocahontas ku Disney
  • Tulip Demam

Kami badé uih minggu payun ku gambaran énggal ngeunaan sadaya acara anyar, pilem sareng hobi khusus sareng ka Netflix. Samentawis waktos, pariksa sadaya hal anu asalna sareng angkat ti Netflix dina bulan Séptémber tambah hiji jadwal tanggal sékrési lengkep pikeun sadaya pilem sareng séri Netflix asli .

Gambar Sumber: Netflix

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR