Éta sababna Deadpool teu kagungan tempat di MCU dina waktos ayeuna - BGR

Meuli Disney ku Disney nyaéta akuisisi Marvel tina sababaraha karakter anu dipikaresep bakal diwanohkeun ka MCU dina taun-taun bakal datang, kaasup Deadpool, X-Men, sareng Fantastic Four. Nalika Marvel sigana bakal ngamimitian ti awal-awal ka X-Men sareng Fantastic Four, teu malire kana sagala anu parantos kajantenan jaman baheula, Deadpool bakal tetep sapertos anu aya. Ryan Reynolds bakal teras-terasan maénkeun karakter sareng anjeunna sigana bakal nawiskeun prestasi pahlawan hideung anu sami sareng dina film-film anu saencana. Tapi aya masalah anu ageung sareng salah sahiji pilem sateuacana anu nyegah Deadpool teu nyandak tempatna dina MCU sareng diantara Avengers.

Upami anjeun parantos ningali sadaya Deadpool et Avengers anjeun panginten parantos curiga naon éta nyaéta sadayana - sareng mangrupikeun salahna Marvel, ku jalanna. Pangguna Reddit Joonicks dibutuhkeun ngan ukur sababaraha kalimat pikeun ngajelaskeun sadayana anu lepat sareng Deadpool dina kontéks MCU:

Deadpool 2 ngalibetkeun perjalanan deui dina waktuna sigana teu konsisten sareng jagat utama MCU, sakumaha Teddy Cables datang tina jadwal anu béda, tapi dirobih ngaréspon lampah Deadpool. Balukar sapertos kitu parantos ditolak sacara jelas di Avengers: Endgame. Ku kituna, Deadpool wujud dina kanyataan anu béda sareng hukum alam anu béda, henteu ngan ukur skénario anu béda.

Salah sahiji elemen anu paling kontroversial na dina Avengers: Endgame hubunganana kana perjalanan dina waktosna. Marvel nungkulan masalah ieu langkung réalistis, ngeueutkeun pilem pilem waktos sanés waktos anu nyarioskeun kami yén anjeun tiasa ngarobih masa lalu anjeun pikeun ngarobah ayeuna sareng masa depan anjeun. Perjalanan waktos Fingame teu sami sareng anu hiji Balik deui ka hareup salaku Professor Hulk ngajelaskeun dina pilem éta. tapi Deadpool 2 nganggo konsép perjalanan anu sami sareng anu diwanohkeun dina . Balik deui ka hareup .

Sanaos kalolobaan jalma henteu diganggu ku masalah sapertos kieu, aranjeunna tetep. Masalah kesinambungan badag pikeun MCU sakali Deadpool mangrupikeun bagian tina éta. Janten, Marvel kedah diperyogikeun deui acara-acara na Deadpool 2 pikeun adaptasi éta kanyataan ka MCU. Panginten Wade Wilson ngabayangkeun sadayana? Ieu ogé bakal ngajelaskeun kunaon kabel katingali siga si Thanos sareng kunaon perjalanan waktosna prihatin.

Kitu cenah, teu aya anu nyarios nalika Deadpool bakal dibawa ka MCU sabab Marvel teu aya pengumuman anu aya hubunganana sareng Deadpool pikeun Phase 4.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR