Anak nargétkeun 10e pertandingan Piala Dunia berturut-turut pikeun Koréa Kidul

Seoul, Corée du Sud (AP) - Son Heung-min parantos nyauran réncang Koréa Kidul na ngawangun kapasitasna sapertos kampanye na cocog kanggo Piala Dunia 10 sakaligus dimimitian Salasa Turkménistan .

Panungtungan waktos Koréa Kidul henteu cocog sareng Piala Dunia nyaéta 1982, séri rusak ngan ningkatkeun Brazil Allemagne Argentina et Espagne .

A 2-2 ngagambar dina pertandingan anu pamanasan ngalawan Géorgia minggu kamari di Istanbul prihatin Putra, anu Tottenham . anu kaptén ti tim Koréa Kidul.

"Upami urang maén sapertos urang ngalawan Georgia, kami moal cocog sareng Piala Dunia," saur Putra. "Sadaya pamaén, kalebet kuring nyalira, kedah terang yén maranéhanana kedah masihan sadaya lapangan."

Tim rangking luhur di dalapan kelompok kadua kualifikasi Asia ngagaduhan ngamimitian ngamimitian babak, masihan ka Korea Kidul. kasempetan pikeun ningali kameunangan 2-0 munggaran Turkmenistan di Sri Lanka. Koréa Kalér ngéléhkeun Libanon 2-0 di bumi dina pertandingan Grup H anu sanés.

Putrana ngingetkeun yén Turkmenistan, réngking dina peringkat dunya 132 sareng henteu pernah mumpuni pikeun Piala Dunia, kedahna teu dipandang rendah. Anjeunna nunjukkeun conto salaku ngelehkeun 1-0 anu dialaman ku Tottenham di bumi anu dilawan Newcastle dina Liga Premier Inggris bulan saatos.

"Korea teu tiasa nyusun lawan salaku tim lemah," saur Putra. "Ngahasilkeun hiji tim anu ngabela sacara jero henteu gampang, sakumaha Tottenham nembe mendakan ngalawan Newcastle."

Koréa Kidul kedah janten grup, atanapi janten diantara opat finalis luhur dina dalapan kelompok, pikeun kamajuan Léngkah salajengna dina kualifikasi Asia.

Cina kedah ogé muka kampanye Salasa. Pamuter Brasil anu énggal énggal Elkeson ngaharepkeun nyumbang kana kameunangan grup A Maldives.

Striker Guangzhou Evergrande ayeuna ogé katelah Ai Kesen saatos nampi kawarganagaraan Cina dina bulan saatos.

Janten pamuter anu kawéntar nasional nasional non-Cina diinget ku tim nasional, tilas béntang na Botafogo dibagi pendapat dina nagara. Tapi upami anjeunna tiasa nyetak tujuan pikeun nyandak China ka Piala Dunya mimiti ti saprak 2002, asa-asa tiasa disaring. Anu langkung penting, anjeunna gaduh dukungan pinuh ku palatih kepala Cina Marcello Lippi.

anjeunna saé ditampi ku batur sakamar. "Kuring hoyong maénkeun lalakon kuring pikeun Cina."

Jepang tujuanana pikeun Piala Dunia ka-pitu berturut-turut, diasankeun pikeun patandingan Grup F munggaran na ngalawan Myanmar kalayan kameunangan 2- 0 kéngingkeun ngalawan Paraguay di Kashima

Ngan opat pamaén Jepang ti pamaén 23 dumasar kana liga nasional.

"Urang ngagaduhan langkung pamaén anu mancanagara sareng maén dina lingkungan anu langkung susah, sareng kuring nyangka éta hal anu saé," saurna. Yuto Nagatomo anu maén pikeun Galatasaray di Turki. "Tanpa pamaén anu tiasa suksés dina klub-klub pangbadagna, maén bal Jepang moal langkung kuat."

Australia bakal ngamimitian kampanye na ku susah Koweït anu ngajleng Nepal 7-0 di pertandingan pambukaan Grup B. Iran nuju Hong Kong pikeun pertandingan kahijina, nalika nagara host Piala Dunia 2022 Qatar bakal pensiunan win 6-0 Apganistan nalika anjeunna nyanghareupan India, anu éléh pertandingan bumi kahijina Oman .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/son-targets-10th-straight-world-cup-spot-for-south-korea-090919