Kasempetan anu dileungitkeun nyegah ieu Amazon asli tina saingan sareng 'Game of Thrones' - BGR

Karnaval Baris ayeuna disiarkeun dina Amazon Prime, mangrupikeun proyék televisi ambisius anu gampang tiasa dianggap ngagantian Game of Thrones . Anjeunna sigana ngagaduhan bahan anu diperyogikeun pikeun milarian pirsa dina liang anu di tinggalkeun Game of Thrones khususna saprak Amazon parantos kéngingkeun sababaraha pesaing séjén di pasar - Netflix nu Witcher contona, ngan ukur bakal ngjalankeun ahir 2019.

Dina bagian mimiti tulisan ieu, kuring nyarioskeun ka anjeun éta Karnaval Baris teu kedah janten salajengna Game of Thrones pikeun hasilna . Dina waktos éta, kuring ngagaduhan lima épisode kaluar tina dalapan dina usum munggaran. Sareng kuring gaduh harepan anu sanés pikeun tilu anu sanés. Tapi saatos pagawean usum munggaran Karnaval Baris Kuring ayeuna yakin yén ieu sadayana gagalna mahal pikeun Amazon. Leres, perusahaan parantos damel kanggo usum kadua, tapi éta henteu hal anu langkung narik minat kuring dina usum mimiti nguciwakeun.

Sakumaha kuring parantos ngajelaskeun, ieu leres-leres katangkep ku panon na Karnaval Baris nyaéta pigura. Amazon nawiskeun dunya ambisius anu dipimilik ku manusa anu teu sampurna sareng karakter mitos, tapi sadayana aya di alam semesta London dina abad XIX. Ieu bédana anu pikaresepeun dibandingkeun carita-carita hebat anu biasana lumangsung dina Abad Pertengahan. Amazon parantos nyobian nganteurkeun dunya hebat ieu, nyiptakeun latar idéal pikeun carita.

sumber gambar: Amazon

Aya tilu épisode, Nanging, kuring panasaran hoyong terang naon anu kajantenan. Kamajuan karakter kuring sareng intriku mah resep kuring heran kumaha di bumi Karnaval Baris bakal kéngingkeun kuring janten kipas satia, ngaharepkeun gawir pinter.

Kuring ayeuna gaduh jawaban kana patarosan ieu. sareng Abdi rada kuciwa sareng sadaya kasempetan anu teu sono.

Tétéla yén kami parantos nyaksian sapanjang carita kajahatan anu rumit anu teu leres-leres usum kadua. Gelap Harry Potter anu ku kuring dipikacinta teu saé gelap anggo. Philo (Orlando Bloom) ngarengsekeun kasus anu anjeunna padamelan, milari waleran anu ngarobih kana sababaraha patarosan anu anjeunna parantos dibangkitkeun. Kami terang anjeunna anak satengah-satengah satengah manusa getih anu teu pernah kahartos naon anu parantos kajadian ka anjeunna. Tapi anjeunna ngan ukur nampi éta jawaban kusabab penjahat na Karnaval Baris ayeuna almarhum, badé maéhan gendhis. Sareng ayeuna kajahatan na parantos direngsekeun sareng yén Philo parantos salamet, teu aya peralihan anu nyata anu nempel kuring ka séri - éta henteu sapertos kuring kantos ngaraos palaku dina acara anu henteu. ngan henteu tiasa nyerah.

Sumber Gambar Saham: Amazon

Éta henteu ngabantosan yén sababaraha karakter anu paling penting pikeun kuring dina acara ieu ayeuna maot, naha éta tukang sihir anu tiasa nyerang sagala jinis resep sihir hideung atanapi Chancellor Absalom (Jared Harris) sareng garwa Piety ( Indira Varma), duanana pakait sareng plot rajapati. Absalom sok janten bapa Philo. Samentara éta, Piety gaduh hubungan sareng saingan pulitik utama Absalom, pamimpin partai oposisi Burgue, anu hates spésiés mitos anu populate ka Row. Sambungan ieu nyababkeun kakandungan; budak lalaki (Yunus, dimaénkeun ku Arty Froushan), ogé pewaris Chancery of Burgue. Sareng Piety mendakan yén salakina parantos ngadamel bajingan tanpa kanyahoan, taun-taun sateuacan pendak sareng anjeunna, anjeunna nyetél séri-séwangan kajadian anu janten anjeunna janten pembunuh séri anu paling dipikahoyong Burgue. Nalika kota ieu museurkeun kana gelombang kejahatan misterius, penganut agama radikal Puck sasaran kanselor, milari ngirim pesen ka Burgue ku cara ngabunuh pamimpin nagara.

Naon anu rada pajeulit gaya Jack-the-Ripper Carita kejahatan anu leres-leres ngabantosan Karnaval Baris pikeun ngadamel pangsi pikeun jinis carita Game of Thrones . Kuring parantos nyebatkeun yén implengan Amazon henteu kedah janten Game of Thrones pikeun suksés, tapi yén plot usum 1 dimimitian séri pikeun épolusi anu sami pikeun na .

. ] Kami ngagaduhan konflik politik sareng poténsial antawis manusa sareng sadayana spésiés séjén, kusabab mahluk anu nyababkeun diri kajebak dina ghetto anu aya kajadian anyar. Teu ngabayangkeun yén ngabayangkeun yén di hareup, séri ieu bakal terus janten konflik ieu janten poténsial perang, utamina saprak Philo kedah janten panerusna Chancellor dugi ka pamilihan anyar diayakeun. Éta saéstu janten patandingan tahta antara mahluk anu dipimpin ku Philo sareng Vignette sareng manusa, dipimpin ku Yunus sareng Sophie. Saha Sophie deui? Adina beuteung Jonas, gadis Machiavellian cerdas pisan ningan Absolom. Anjeunna ngagaduhan perkenalan telat pikeun acara, anu mangrupikeun kasempetan anu sanés, sabab anjeunna mangrupikeun hiji anu ngatur ranté kajadian anu janten Piety janten penjahat sejarah.

sumber gambar: Amazon

Tapi kuring henteu kabetot pikeun diajar naon anu bakal kajadian salajengna. Sakumaha anu ceuk kuring, sababaraha karakter anu paling penting pikeun kuring parantos ngiles. Yunus sareng Sophie, salaku penjahat anyar, henteu pikaresepeun. Aranjeunna sadulur sareng dulur sadulur dina hubungan hubungan sasarengan sareng lawan / mitra politik - ngagambar paralel sareng Cersei sareng Jaime. Lannisters, kumaha oge, karakter anu ditulisna saé. Anu goréng, lolobana waktos, leres. Tapi Cersei sareng Jaime mangrupikeun karakter anu ditangkep ku kuring dina waktos anu mimiti Game of Thrones Usum 1.

Upami anjeun nuju ngira-ngira naon anu terjadi ka Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) dina tilu épisode anu terakhir, maka kuring ogé, kuring panginten anjeunna bakal janten salah sahiji karakter utama dina séri éta, tapi éta biasana karakter sekundér. Éta ngan ukur aya anu ngabantosan bahan pikeun carita Philo sareng nyalametkeun nyéta nalika monster Piety ampir ngabunuh anjeunna. Goréng teuing Beacham henteu masihan Delevingne langkung hadé ruku sareng tanggung jawabna. Kuring panginten karakter pangpentingna tina Karnaval Baris - sakantenan, awéwé jurig - pantes sajarah anu langkung hadé sareng busur anu langkung hadé dina usum munggaran sareng Delevingne pasti bakal berhasil. Aduh, lain sono kasempetan.

sumber gambar: Amazon

Tungtungna, kuring teu tiasa malire David Gyasi sareng Tamzin Merchant anu maén Agreus sareng Imogen. Duanana mangrupikeun bagian tina aristokrasi di dunya ieu. Tapi éta mangrupikeun puck anu dimimitian salaku budak sareng kamajuan kana harta anu gedé pisan. Anjeunna mangrupikeun ahli waris salah sahiji kulawarga manusa anu paling boga pangaruh di Burgue, sanaos anjeunna henteu langkung suksés pikeun dirina sareng nami lanceukna. Dina kaayaan normal, Imogen moal pernah berinteraksi sareng hiji mahluk sapertos tatangga euyeub anyar na, Agreus. Anjeunna peryogi artos, sedengkeun puck kedah gaduh aksés ka masarakat anu luhur di Burgue, anu mana mahluk sapertos pucks teu kagolong. Ieu kumaha anjeun ngagaduhan salah sahiji hubungan anu paling pikaresepeun dina séri, salah anu janten carita cinta anu teu kaduga. Kumaha carana sadayana nyambung ka plot umum na Karnaval Baris ? Ieu teu masalahna. Henteu bener-bener, kecuali ngabantosan ngalongok jurang ageung antara jalma sareng mahluk mitos anu aranjeunna kedah katampi salaku pangungsi di dunya maranéhna. Di hareupna, aranjeunna tiasa ngabiayaan para mahluk tina barisan anu nyanghareupan sesuk Borgue.

Tungtungna, Karnaval Baris Sigana mah cocooan video kalayan épék visual anu luar biasa sareng épék khusus, ogé dunya anu ageung kabuka ngajajah. Goréng teuing carita sareng midangkeun teu pati sesa. Upami anjeun resep kuring, anjeun panginten tiasa lepaskeun deui sareng tong hilap deui ngeunaan usum kadua anu parantos dijalankeun.

sumber gambar: Amazon

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR