Air Algeria dina milarian cakrawala énggal - JeuneAfrique.com

Air Algérie nyepeng 58% tina pangsaosan pasar di rute ka Perancis, pasar utama sareng sumber pendapatan utama. © David Ramos / Gambar Getty

Dikritik pikeun ngalambatkeunana sareng tariff, panji nasionalna ogé henteu mangrupikeun conto manajemén anu hadé. Ayeuna di defisit cacad bantosan nagara sareng nyanghareupan persaingan anu langkung ageung, maskapai kedah ngamajukeun diri kanggo henteu kompromi ka hareupna.

Parantos akhir liburan sareng waktos kanggo ngahanca jalur Perancis. Waktu tradisional balik deui ka nagara ieu pikeun ratusan rébu Algeria atanapi binational, ogé pikeun kulawargana, netep di sisi séjén Tengah, bulan Juli sareng Agustus - anu kabeneran usum ieu sareng Salametan di Eid-el-Kebir - unggal taun janten usum puncak pangageungna kanggo Air Algeria. Kalayan 6,5 jutaan panumpang diangkut di 2018 (+ 3,2%), pesawat 56, tujuan internasional 43 sareng tujuan domestik 32 dilayanan, perusahaan publik mangrupikeun salah sahiji pamaén panggedéna di langit Afrika.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique