Chance the Rapper nundaan konsér Chase Center di 2020 - jalma

Kasempatan Rapper parantos ngadorong deui Big Day Tour ka 2020.

Ieu ngandung harti yén fans lokal kedah ngantosan sakedik deui pikeun ningali béntang hip-hop di Chase Center di San Fransisco. Konsér awal dijadwalkeun pikeun Séptémber 14 ayeuna dijadwalkeun pikeun Januari 17.

Éta rapper parantos ngaluarkeun warta panundaan tur média sosial. Pesen anu sami teras dikirim dina siaran pers, anu maos:

"Kuring panginten ngeunaan minggu ayeuna sareng mutuskeun pikeun nolak wisata kuring. Taun ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangageungna. Nikah, bayi, album kahiji, jsb. Tapi éta sagancang pisan anu ngabagi waktos sareng tanaga kuring antara kulawarga sareng padamelan ogé nyeri pisan. Nalika Kensli lahir, kuring ngamimitian wisata dua minggu saatos sareng kantun sababaraha tonggak anu paling penting dina hirupna, tapi anu langkung penting, kuring leungit nalika indungna anu paling sering diperyogikeun ku kuring.

tina dua kuring sadar yén kuring moal bisa nyieun kasalahan ieu deui. Abdi kedah janten mantuan sakumaha anu sayogi sareng pamajikan kuring dina sasih-awal sasih ieu beternak Kensli sareng Marli. Hapunten kusabab kuring terang sabaraha jalma bakal ningali kuring engké, tapi kuring miharep anjeun bakal ngarti sareng ngahampura kuring dina waktuna.

"Tur dimimitian Januari 15 sareng anjeun masih tiasa nampi ngabalikeun duit atanapi ngabalikeun deui upami anjeun teu tiasa dianggo di chanceraps.com & sababaraha acara anu masih ditegorkeun, janten tetep teres. Kuring bogoh ka anjeun sadayana sareng HANYA CANTIK TUNGGU KANGGURU BASA ING.
SIDENOTE: 9 / 28 CHICAGO DI PUSAT UNIT DITENTUKKEUN DENGAN JATI DENGAN "HIRUP DENGAN PUTIH ING" "IHEART MUSIK FEST" & "MIAMI GOLONGAN POP APAT"! "

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal acara Chase Center, kunjungan www.apeconcerts.com .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com