Ieu mangrupikeun spanduk anu anjeun kéngingkeun pikeun 60 $ / bulan, kalebet Apple TV + - BGR

Nopémber bakal janten bulan anu penting dina séri Streaming Wars anu terus-terusan, sareng konsumen laun-laun angkat tina kabel tradisional sareng tawaran TV-TV kana tawaran streaming Netflix sareng solusi anu sami.

Pengumuman Apple ayeuna ngeunaan dua detil penting anu diharepkeun ku sadayana, aya hubunganana sareng jasa Apple TV + - harga sareng tanggal peluncuran (masing-masing 4,99 $ / bulan sareng 1er Nopémber) - nguatkeun éntri kana gangguan na téknologi ayeuna sareng perusahaan média pikeun produk pie streaming ageung. Éta ogé ngabantosan konsumen ngartos, ayeuna urang terang yén spanduk anu pang gedéna bakal mayar, naon anu bakal aranjeunna mayar mayar.

Apple parantos milih harga agrésif pikeun pesaing Netflix, anu badé ngaluncurkeunana, nganggo ogé ngajadikeun hardware Apple langkung berharga dina prosés éta. Mémang, mimitian ayeuna, saha waé anu ngagaleuh iPhone anyar, iPad, Apple TV, iPod touch atanapi Mac tiasa menikmati Apple TV + sataun gratis.

Éta kauninga pikeun terang dimana alat streaming Apple énggal tiasa cocog kana anggaran konsumen biasa. , khususna yén aranjeunna nyerah bundle kabel sareng ngawitan nyampur sareng cocog, ngadaptar ka sababaraha jasa streaming lami sareng énggal. Dina titik ieu, urang hoyong nawiskeun anjeun ngan ukur 60 $ / bulan, anjeun tiasa ngumpul koleksi pilihan streaming anu cukup hebat. Sareng kumaha ieu.

Salaku anu nyarios, anjeun ngan ukur tiasa nambihan sabagéan ageung jasa gedé dina waktos ieu ngan ukur $ 60 per bulan. Anjeun ngalakukeun ieu ku dimimitian ku inti Netflix, HBO sareng Hulu, anu parantos ngagambarkeun inventaris luas eusi.

Tambahkeun yén versi bulanan ngeunaan Amazon Prime, ogé streamer Disney + sareng Apple TV + anu badé sumping. , duanana diluncurkeun dina bulan Nopémber (1er Nopémber pikeun Apple, 12 Nopémber pikeun Disney's).

Ku ngarobih ieu, biaya bulanan anjeun (nganggo harga dasar bulanan):

  • Disney +: 6,99 $
  • Apple TV +: 4,99 $
  • Netflix: 12,99 $
  • Hulu: 11,99 $
  • HBO ayeuna: 14,99 $
  • Amazon: 8,99 $

Kanggo sadaya ieu, jumlah bulanan anjeun kedah ngahontal $ 60,94.

Aya sababaraha guha, tangtosna, sareng cara anu beda-beda cara ngalakukeunana. Upami anjeun mayar harga taunan taunan Perdana Perdana, anjeun sacara teknis bakal ngahemat harga bulanan tina streamer perusahaan. Anjeun panginten ogé hoyong nambihan TV langsung ka Hulu, sareng Disney + ogé nawiskeun pakét anu cukup padet pikeun 12,99 $ anu kalebet Hulu sareng ESPN + ogé Disney +. Salian sadayana ieu, anjeun salawasna tiasa nambihan saluran sareng jaringan individu anu tiasa henteu pikaresepeun ka sadayana, ti Showtime ka CBS kanggo pilihan streaming NBC.

Sadayana, pilihan anu urang usulkeun di luhur ngan ukur sasih $ 60 kedah ngeusian sakumna jalma dina momen sareng nyayogikeun ton kandungan pikeun binge. Wilujeng sumping di Warsawa streaming.

Sumber Gambar: Poto ku Tony Avelar / AP / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR