Hulu neunggeulan Netflix di daérah anu bakal kaget anjeun - BGR

Netflix ngagaduhan puluhan juta palanggan anu sanés, pangkalan pangguna global, séri TV anu sacara kritis diakritik sareng seueur animasi TV ti Hulu. Sareng, saingan anu langkung alit tina Netflix ngalahirkeun raksasa siaran di daérah utama, numutkeun data énggal, khususna dina dasar jasa na, Netflix atanapi Hulu, nawiskeun sajumlah langkung ageung tina serial televisi kualitas luhur pikeun binge. ] Tien Juara, numutkeun data énggal anu dihimpun ku mesin pencari terus-terusan Reelgood bisa kaget anjeun.

Reelgood mutuskeun pikeun ngitung jumlah séri anu ayeuna diperyogikeun pikeun platform streaming kalayan skor anu langkung ageung atanapi sami sareng 8.0. dina IMDb. Ieu mangrupikeun métrik anu dipaké pikeun nangtukeun naha séri tipi mangrupikeun "kualitas luhur".

Tim Reelgood nganalisa nomer Hulu sareng Netflix, ogé dina Amazon. HBO sareng Showtime ogé bagian tina grup.

Di dieu, numutkeun laporan Bisnis Insider didieu kumaha masing-masing lima sumber ieu dituduhkeun, tina segi jumlah séri anu gaduh IMDb 8.0 atanapi klasifikasi anu langkung luhur:

  • Hulu: 213
  • Netflix: 203
  • Perdana Video: 142
  • HBO: 43
  • Waktu pamer: 12

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Hulu mangrupakeun juara gedé dina dasar kualitas, dituturkeun raket ku Netflix. Upami anjeun teu paduli kualitas kanggo sakedap, sanajan, sareng kuantitas mangrupikeun perhatian utama anjeun nalika mutuskeun jasa mana anu ngalanggan, saé, éta rada nyetél dina pangkat anu aya di luhur.

Dina dasar kuantitas, panangan siaran Amazon sabenerna bakal menang. , sareng sababaraha acara 2 317 di perpustakaan TV-Na, dibandingkeun sareng 1 966 kanggo Netflix sareng 1 931 pikeun Hulu, numutkeun data Reelgood.

Hiji hal tiasa tetep relatif leres, naha anjeun museurkeun kuantitas atanapi kualitas, kumaha waé, Hulu sareng Netflix mangrupakeun pesaing anu lumayan dina bisnis TV. Dina dua kategori anu disebatkeun di luhur, Netflix ngabédakeun Hulu dina dasar kuantitas, sedengkeun Hulu meunang kameunangan dina dasar kualitas - atanapi sahenteuna kualitas nalika tekad nyaéta skor IMDb tangtu.

Sumber Gambar: Poto ku Dan Goodman / AP / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR