Putri Charlotte gaduh karakter anu kuat: mendakan julukan anu teu kaduga anu

Hirup anyar ditawarkeun ka anu putri Charlotte. Ti saprak Kemis kamari 5, éta putri tina Kate Middleton et du pangeran William mangrupa bagian tina liga gedé saprak anjeunna gabung sareng lanceukna, Yéh pangeran Georgedi sakola Thomas's Battersea di Londons. Upami léngkah anyar ieu kadang-kadang kagum pikeun murangkalih, budak awéwé 4 taun henteu salah tiasa dikesan.

Mémang, numutkeun para ahli Katie Nicholl anu nyariosHiburan peutingnalika anjeunna di pabinihan, éta budak awéwé leutik digentos "Putri Galau". Cara pikeun ngantebkeun tampilan parantos kapribadian anu parantos kuat. "Tétéla, anjeunna nampi nama samaran ieu kusabab anjeunna écés putri tapi anjeunna ogé tomboy. Anjeunna resep nanjak tangkal sareng anjeunna leres ngalalana "terus spesialis kulawarga karajaan.

Di lembaga anyar ieu, sakola, nyaéta putri Charlotte bakal gaduh jadwal anu lengkep. "Sakumaha anu anjeun ngarepkeun ti sakola Thomas, aturan pangpentingna sakola nyaéta: 'Kudu alus'. Kami nawiskeun program anu beunghar sareng variatif kalebet seni, balet, téater, ICT, Perancis, pendidikan musik sareng fisik, sadayana diajarkeun ku guru khusus ti mimiti sakola. ", anu dituduhkeun dina halaman wéb Sakola Battersea Thomas.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/princesse-charlotte-a-un-caractere-bien-trempe-decouvrez-le-surnom-inattendu-qu-1020944