Proyék Marvel Avengers salajengna parantos aya dina konstruksi, tapi éta sanés diperkirakeun - BGR

Marvel butuh dua kajadian anu kapisah pikeun ngumumkeun sagala anu bakal kajadian ka MCU ayeuna éta Avengers: Endgame balik kami: San Diego Comic-Con sareng pameran D23 taunan. Perusahaan ngungkabkeun yén éta ngagaduhan sababaraha poto dina préparasi anu bakal dileupaskeun di bioskop salami dua taun ka hareup, kitu ogé sababaraha MCU anu édisi terbatas anu bakal udara dina jasa Disney + anu bakal datang. Euweuh petualangan anu bakal datang bakal janten bagian tina sipat Marvel anu populér anu urang dipikacinta dina taun-taun ayeuna, sapertos Avengers wali et Lancah-Man - Kieu waé sanés di MCU deui. Samentawis cukuran katilu deui waralaba wali geus siap préparasi, Marvel teu nyarios nanaon ngeunaan suite na Avengers 5 .

Kami parantos ngawartoskeun anjeun yén ] Marvel teu tiasa ngan nyerah kana Avengers mertimbangkeun kauntungan tina harta ieu, sareng urang sigana bakal ngagaduhan suite énggal Avengers sakali sababaraha pahlawan anyar parantos diwanohkeun. Laporan anyar ayeuna nyarioskeun ka urang yén Marvel saleresna damel dina proyék anyar Avengers tapi éta moal pikir naon.

The insider Daniel Richtman, anu masihan rinci ngeunaan heula MCU, baheulana, mulang sareng wahyu anyar, via FullCircleCinema . Tétéla, Disney sareng Marvel berpungsi dina séri tipi Young Avengers pikeun Disney +, anu bakal ngenalkeun sababaraha pahlawan ngora ti alam Marvel. Numutkeun ka Richtman, aranjeunna teras tiasa tumandang di barengan sadayana sareng muncul dina pilem MCU engké.

Kami masih henteu terang saha anu bakal ngagabung sareng tim ieu Young Avengers, tapi séri éta Hawkeye bagian tina Fase 4 bakal dipikaresep bakal ngagentosna, Kate Bishop. Putri Ant-Man, Cassandra Lang, anu urang parantos tepang sareng saha anu taun rumaja di 2023 Endgame bisa ogé jadi bagian tina tim. Henteu kéngingkeun saurang pamuda anu sanés hadir dina pamakaman Tony Stark dina mangsa taun Endgame anu ogé tiasa janten pembales dendan anu énggal-énggal. Ieu ngan ukur spekulasi.

Sumawona henteu sanes insider anu munggaran ngaku Adventures of Avengers Ngora aya dina préparasi. Tapi ieu anu pangheulana ngadangu yén waralaba éta Avengers bisa kalebet seri Disney + kawates ogé pilem. Di sisi anu sanés, masihan sétingan televisi anu kawates sigana janten ide anu langkung saé tibatan gaduh pilem pikeun masing-masing. Ku cara kieu, urang bakal pendak sareng sadayana karakter anyar ieu sateuacan ancaman tingkat Thanos salajengna ka MCU.

Ulah ngaharepkeun Disney atanapi Marvel pikeun mastikeun naon waé dina waktos ieu. Aranjeunna parantos ngumumkeun seueur proyék 4 sareng sigana éta sanés proyék sanésna bakal katambah kana program sareng film anu ayeuna. Ngeunaan pilem anu langkung ageung Avengers laporan anu nembe nyarios yén Marvel berpungsi sugan di tina kawin silang badag antara Avengers sareng X-Men pikeun Avengers 5 .

.

. Sumber: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR