RECAN ngajadikeun acara na

Dina 4 nuth Sakali kana waktosna, seniman sareng lalaki kabudayaan nyanyian pamuji kesatuan dina ragam sareng nyarios basa anu sami sareng budaya.

(c) hak ditangtayungan

Nalika ngagulung gang anu ngajurung aranjeunna ka kampung budaya, désa artisanal Ebolowa, saurang tiasa maca dina tanda-tanda, wasiat sadaya pésta-goers pikeun ngabalikeun kaayaan di daérah anu dinyatakeun kapangaruhan sareng ninggalkeun di seluruh nagara: sabab kana 1er duta nagara mangrupikeun kabudayaan na.

Ebolowa dina dinten éta, sakumaha 9 kapital régional nagara ngageter dina waktos anu sanés sapertos anu sanés dina irama 4th edisi Nasional Budaya jeung Artistik Pembaharuan (RECAN).

Salila dinten 20 (tina 10 ka 30 Séptémber 2019), seniman sareng lalaki kabudayaan dina federasi 23 anu diusulkeun bakal tiasa ngagungkeun budaya sareng muhasabah kana kontribusi sub-sektor seni sareng budaya dina konsolidasi perdamaian, persatuan sareng harmoni hirup babarengan pikeun Kamerun muncul Sisindiran dina sataun.

Di Ebolowa, évolusi seniman anu sumebar dina jajaran parantos ngancik umur-halangan pikeun pangwangunan seniman ieu.

Sareng telepon pikeun solidaritas, aya seueur pisan produksi anu aya hubunganana di daérah NOSO.

Gagasan nyiptakeun hiji lalaki tina budaya kabudayaan dipasihan nalika pasamoan persiapan pikeun ngeureunkeun trampé seniman di hareup;

Salila dinten 20 anu bakal datang, ti sakumna nagara sacara umum sareng ti daérah khususna, budaya sareng musik janten sora pikeun uihkeun perdamaian di nagara urang.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1109232-ebolowa-le-recan-fait-son-show