Sarah sareng Todd Palin sigana nuju judul pikeun cerai - jalma

Tilas Présidén Présidén Sarah Palin sareng salakina Todd katingali dina cerai cerai.

Berita Harian Anchorage
pasangan pasangan asli aslina pituin, nyauran mundur mundur saatos taun nikah 31. dilaporkeun Senén, najan pamisah écés ditangani ku cara anu énkripsi. Todd Palin, atanapi sahanteuna batur anu mimiti, nyarios cerai Sarah Palin dina dinten Jumaah, atanapi batur nganggo inisialna, numutkeun publikasi.

Teu aya nami lengkep - mung inisial - dianggo dina dokumen pengadilan. Tapi TP sareng SP ngagaduhan tanggal anu sami sareng Palins sareng hiji-hijina budak alit anu gaduh tanggal anu sami nalika lahir Trig, putra 11 taun Palins.

Kasus pengadilan TP nyungkeun hak asuh anakna. Jalma ieu ngagem "kasaluyuan antara watek antara pihak-pihak, ambéh henteu tiasa hirup babarengan salaku salaki sareng pamajikan" janten alesan hoyong ngabubarkeun perkawinan.

Janten, saha anu ngagaduhan bumi kalayan pandangan panorama Rusia? 19659002] The Palins, boh yuswa 55, ngagaduhan opat budak sanés - Lacak, 30 taun lami; Cileungsi, 28 taun lami; Willow, taun 25; sareng Piper, umur 18.

Sarah Palin mangrupikeun dulur anu teu dipikanyaho di luar Alaska di 2008 nalika anjeunna janten pilihan héran ti calon presiden Republik John McCain salaku wakil presiden. Anjeunna janten calon mimiti pikeun wakil korup GOP.

Tikét McCain-Palin kaleungitan pamilihan Demokrat Barack Obama sareng anu kadua, Joe Biden.

Palin meunang pamaréntahan Alaska di 2004. Saatos gagalna, anjeunna éléh. mundur ti pamaréntahan na di 2009 sateuacan présipina.

Anjeunna parantos ngiringan profil nasionalna ngalangkungan buku, konperénsi sareng ayana média sosial.

. pengacara anu ngagambarkeun TP. Anjeunna parantos nyatakeun dina paringatan yén anjeunna bakal naros ka pengadilan pikeun ngubaran cerai sacara dipercaya.

Naha anjeun resep carita ieu? maca langkung komentar Cicero Estrella hiburan di dieu jeung neangan warta sejenna ngeunaan selebriti .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com