Headphone 125 $ Bluetooth anu obsess pamaca urang ayeuna aya di 87 $ - BGR

Pamiarsa kami ngaluncurkeun produk tangtu unggal waktos diobral, sareng anu Ghostek Rapture Series Bluetooth Wireless Headphone pasti di luhur daptar. Headphone nirkabel nirkabel ieu ngalebetkeun 4.1 + EDR sareng téknologi audio Bluetooth AptX, kitu ogé supir graphene 40 mm anu ngirimkeun kualitas sora anu teu jelas. Éta ogé gaduh otonom anu hébat anu bakal salami saminggu atanapi bahkan deui nganggo panggunaan rata-rata. Éta dibanderol $ 125, tapi kupon dina situs Amazon ngirangan jumlahna kanggo mung $ 87,49. Éta deal nyata pikeun helm éndah ieu!

Di dieu nyaeta sababaraha émbaran tambahan dina kaca produk:

  • Supir graphene 40 mm ngirimkeun pangalaman audio HD anu punjul
  • Dilengkepan Bluetooth 4.1 + EDR sareng téknologi Audio aptX [19659004] Dilengkapi ku cangkang kulit protein protéin anu alus pisan.
  • 3,5 mm jack audio pikeun gampang ngagunakeun kabel bantu online
  • Candak telepon bébas dina mindahkeun sareng mikropon HD anu diwangun na
  • Ngarojong fungsi ShareMe kanggo ngadengekeun serentak [19659004] Indikator status batré LED ngingetkeun anjeun ngeusi
  • kalebet winates 1 bursa Ghostek

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun tetep anjeun up-to-date sareng nawaran pang anyarna sareng pangsaéna dina pasaran. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR