300 Beats Apple3 Apple diréduksi jadi 160 $ dina salah sahiji warna anu paling panas anu anjeun tiasa nampi - BGR

Kualitas sora luar biasa ... bass jero ... gaya elegan ... 40 jam otonom anu teu boga akal ... teu aya deui anu ngamungkinkeun anjeun ngumpul sadayana potongan teka tina headphone Tanpa kabel Wadul Solo3 . Tangtosna, anjeun tiasa ngarepkeun gaduh seueur artos upami anjeun hoyong anu pangsaéna, khususna upami anjeun hoyong anu pangsaéna dina salah sahiji warna anu paling panas, sapertos perak. Nuju ka Amazon ayeuna, sanaos, sareng anjeun bakal mendakan headphone nirkabel 300 $ ieu diobral sakadar $ 159,99. Ieu pisan ku harga panghandapna tina 2019. Éta moal tahan langkung lami.

Di dieu aya sababaraha rinci konci kaca produk:

  • Kalayan umur batré nepi ka jam 40, Beats Solo3 Wireless nyaéta idéal anjeun anu sapopoé. helem
  • Maca kualitas luhur sareng akustik dioptimalkeun ngaoptimalkeun kajelasan, lebar sareng kasaimbangan
  • Cocogkeun sareng cangkir ceuli anu empuk pikeun dianggo sapopoé. 5 menit ngecas nawiskeun anjeun 3 jam maén deui nalika batréna kirang
  • Nelepon, ngadalikeun musik anjeun sareng aktipkeun Siri sareng Kontrol Multifunction In-Ear
  • Disayakeun sareng headset Wates Solo3 Wireless, kasus anu mawa, kabel 3,5 mm RemoteTalk, kabel kabel USB Universal (USB-A ka USB Micro-B), Pitunjuk Start Gancang sareng Kartaran Jaminan

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun nawaran pang anyarna sareng suksés dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR