Cuisinart Cast Iron Cookware mangrupikeun harga panghandapna dina Amazon, ayeuna ukur - BGR

Naha anjeun impian pikeun nambihan alat tuang tuang beusi Cuisinart ka arsenal pawon anjeun, tapi anjeun leres henteu kersa nyéépkeun langkung dina oven Walanda, casseroles sareng fryers? Nya, dinten ayeuna pasti dinten untung anjeun. Amazon ngayakeun dijual hiji dinten Kotak Emas dina anu ngirangan harga nepi ka tingkat anu teu pernah kantos. Anjeun tiasa nyandak Oven beusi walanda Cuisinart dina lima warna anu beda kanggo ukur 69,99 $, atanapi ngagoreng Cuisinart tuang beusi hayam pikeun sami 69,99 $ dina tilu warna anu béda.

Oven beusi walanda Cuisinart

  • Konstruksi beusi nyayogikeun nyayogikeun haba panas sareng panyebaran panas seragam
  • warna pelengkap mana hiasan dapur; sampurna pikeun masak, porsi sareng nampi
  • Beling interior enamelled idéal pikeun goreng, pabeungeutannana henteu masihan rasa atanapi henteu nyerep bau
  • Aman pikeun induksi, halogén, vitroceramic, gas sareng hobs listrik
  • Oven sareng aman tina broilers; 7-Qt. kapasitas; Dishwasher aman pikeun pangropéa gampang sareng beberesih gampang

Nu matak tuangeun hayam beusi Cuisinart

  • Konstruksi beusi tuang nyayogikeun tetep panas pisan bahkan distribusi panas, nyiptakeun permukaan masak anu idéal anu henteu tinggaleun bau
  • Kayu luar porselin nawiskeun daya tahan
  • Kalintang serbaguna sareng cocog pikeun rupa-rupa metode masak: oven, oven sareng grill
  • Bérés anu padet sareng awét dina warna anu beunghar ngalengkepan hiasan dapur
  • Sampurna pikeun porsi sareng nampi
  • Mesin pencuci pingpinan aman pikeun méréskeun sareng gampang ngabersihkeun

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun anu énggal sareng nawaran pangénggalna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR