Amérika Serikat: Naha Donald Trump meunang istilah kadua? - VIDEO



CAHAYA - Sanaos sikep goréngna dina polling dua taun pamilihan présidén, Donald Trump ngadamel komunikasi anu sami sareng program anu sami anu nembe dibuka jalan ka White House.

https://www.rtl.fr/actu/international/keep-america-great-donald-trump-peut-il-remporter-un-second-mandat-7797879147

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=aXE7YE2KT2Y