India: Indung tina kacilakaan jalanna nuduh tekanan pikeun janten populis sabab ditu hukuman dina undang-undang MV | Warta India

NEW DELHI: Grup pamilik kendaraan sareng supir ngadukung pangirangan denda kode jalan raya ditumpukeun ku Pamaréntah Gujarat. "Populist" balik usaha deflasier na hukum dina kandaraan motor robah.
"Urang kedah 1988's MV Act, tapi naha éta ngeureunkeun jalma supaya diperkosa kode jalanna ? Ayeuna, salami dinten 10, anjeun atos ningali kumaha jalma-jalma ningetan aturan jalan. Seueur jalma nolak hukum. Denda anu luhur bakal ngahalangan nyinggung lalulintas sareng jalma-jalma bakal nurut kana aturan éta. Tapi pamaréntah kedah ngalaksanakeun éta kalayan persiapan langkung saé pikeun nyegah jalma tina kasulitan, "saur Harry Singh, panaliti universitas, anu lumpuh saatos kacilakaan sapédah di JNU.
Dina hiji acara anu diayakeun ku Jimat Life Yayasan, Shilpa Mittal, anu kaleungitan lanceukna dina hiji hal anu jahat dipandu pikeun budak leutik. nyarios: "Kanggo pesta pulitik, karugian ageung sareng ngora pamrentahan Pamaréntah Gujarat kedah ngémutan deui kaputusan na. Abdi heran yén nagara-nagara maju sacara ékonomis, sapertos Gujarat, ngiringan denda na anu ngan ukur milarian kamulyaan dua menit na. Aranjeunna sakuduna nyalametkeun kahirupan urang sareng éta karma pangsaéna di India, teu aya anu ngaganggu urang, tapi pas ngadangu ngeunaan denda beurat, urang mimiti tunduh kana aturan éta, "saur Mittal. anu parantos berkempen kanggo sanksi dikuatkeun dina ngalaksanakeun pamuda.
Pratishtha Deveshwar, mahasiswa di College University Lady Shri Ram College, nyatakeun yén panerapan hukum mangrupikeun prestasi anu hadé pikeun masarakat. korban kacilakaan jalan . "Warga nagara-nagara ieu bakal aya rugi lamun hukumna dilebur. Ku ngirangan denda, anjeun bakal masihan pas gratis ka jalma-jalma anu ngalanggar aturan jalan. Kacilakaan moal ngirangan di negeri-negeri ieu, "saur anjeunna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India