Kamerun nawiskeun dukungan pikeun ngagampangkeun investasi lokal diaspora anu hirup di Perancis



(Invest in Kamerun) - Alat anu disebat "Dias'Invest 237" parantos disiapkeun ku Kamerun. Hal ieu dilaksanakeun ku Kamentrian Luar Hubungan Kamerun (Minrex) sareng dibiayaan ku Badan Pangembangan Perancis (AFD).

Alat ieu, kecap AFD, tujuan pikeun ngagampangkeun investasi diaspora Kameronia ti Perancis ka Kamerun sareng langkung khusus pikeun ngagancangkeun perencanaan proyék, nyiptakeun sareng pangwangunan bisnis di Kamerun ku anggota diaspora ieu. Proyék bisnis anu kapilih bakal dibarengan gratis ku ahli.

Pangrojong ieu kalebet: strategis diteruskeun ku ahli dina nyiptakeun bisnis sareng pamekaran; dukungan konsultasi professional ku ahli dina widang kagiatan; sambungan sareng jaringan profésional.

Pikeun unggal kontraktor anu dipilih, parangkat nawiskeun tilu fase diagnosis proyék sareng roadmap. Aya ogé fase akselerasi, dimana dukungan pangusaha tiasa dilaksanakeun numutkeun hiji peta anu dilakukeun ku konsultasi sareng dimungkinkeun sareng detil jalan anu diperyogikeun pikeun realisasi proyek.

Pikeun nyandak kauntungan tina "Dias'Invest 237", para calon tiasa nerapkeun dina situs épimén, dugi ka 15 Désémber 2019. Proyék bisnis ka Kamerun dibawa ku anggota diaspora Cameroon di Perancis (tanpa bédana kabaratan) sareng Kamerun anu parantos cicing di Perancis sareng wangsul ka Kamerun kirang ti 3 taun anu layak.

SA

Maca deui IEUH